Kim Kardašijan prodaje uništeni Range Rover iz 2022. za 100.000 dolara

Kim Kardašijan je odnela zvezdanu moć predaleko i sada prodaje svoj slupani Range Rover iz 2022. godine za 100.000 dolara, koliko će vas koštati i potpuno novi model...

Kim Kardašijan po svemu sudeći smatra da zaista poseduje dodir Mide i da sve što dotakne može pretvoriti u zlato, pa čak i slupani Range Rover. Kako saznajemo, Range Rover model koji je bio u njenom vlasništvu i koji je stradao u saobraćajnoj nesreći stavljen je na prodaju po ceni od 99.950 dolara. Već je iznenađujuća činjenica da je Kim uopšte postavila oštećen automobil na oglas, a da prethodno nije uložila novac u popravku, ali podatak da ona želi da ga proda za cifru koju možete iskoristiti da kupite sasvim novi Range Rover tera nas da se zapitamo – ko je ovde lud?

Naravno, novi automobil nema auru slavne osobe oko sebe i nije blagosloven prisustvom Kim Kardašijan u svom enterijeru što definitivno može biti tačka koja će privući određene fanove ovog brenda. Elite Motor Cars of Miami prodaje ovaj automobil, a Kim ga čak nije sama ni kupila, već ga je dobila na poklon od svoje majke za svoj 42. rođendan. Prema pisanjima tabloida, bivši zaposleni Kim Kardašijan je vozio ovaj automobil kada ga je slupao prošle godine.

Više puta smo bili svedoci činjenice da su brojni ljudi spremni da potroše neverovatne količine novca kako bi posedovali nešto što je bilo u vlasništvu slavnih ličnosti, a složićete se sa nama da Kim zaista ima zavidnu bazu fanova. Pored toga, ako se ovaj automobil može popraviti, kupac će imati priliku da uživa i u tjunerskim detaljima koje je instalirala firma Platinum Motosports.

Ipak, naglašavamo, ako cenite svoj novac više od slave neke druge osobe, novi Range Rover u savršenom stanju možete kupiti po istoj ceni. Izbor je samo vaš.

Luxury Experience