Kako NBA zvezda Kevin Durent troši svoje bogatstvo

Od posedovanja niza kompanija do garaže pune luksuznih automobila, Kevin Durent se može pohvaliti neverovatno luksuznim načinom života.

Američki profesionalni košarkaš Kevin Vejn Durent, koji trenutno igra za Brooklyn Nets je 2007. godine, izabran na draftu od strane Seattle SuperSonic kao drugi pik. Durent je potpisao četvorogodišnji ugovor od 164 miliona dolara za Brooklyn Nets 2019. nakon što je tri godine proveo u  Golden State Warriors i sa njima osvojio dve uzastopne titule, 2017. i 2018. godine.

Dvanaestostruki All-Star zarađuje preko 40 miliona dolara od sponzorstava i nedavno je potpisao ugovore sa Weedmaps, Coinbase i NBA Top Shot. Od početka 2022. godine, predviđa se da će neto vrednost Kevina Durenta dostići 200 miliona dolara, što ga svrstava na deseto mesto najbogatijih NBA igrača, iako još nije dostigao rang milijardera poput Lebrona Džejmsa ili Majkla Džordana.

Najintrigantnija stvar u vezi ovoga je da Durentove najbolje investicije ne potiču od njegove zarade na parketu, već van njega. U galeriji pogledajte kako talentovani igrać zarađuje i na šta voli da potroši svoje milione.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience