Kako je Bruklin Bekam zaradio 5,6 miliona evra za godinu dana?

Pokušao je da postane fudbaler, fotograf i model, ali novac je došao odnekud.

Izgleda da Bruklin Bekam postaje „mašina za zaradu novca“ jer je jedna od najtraženijih zvezda na svetu, brzo idući stopama svojih roditelja Dejvida i Viktorije Bekam.

Istini za volju, prvo moramo pomenuti da je 23-godišnji prvorođeni sin para, kojeg njegovi rođaci od milja zovu „zlatna lopta“, 2022. godine zaradio 5,6 miliona evra od ugovora koje je sklopio sa nizom brendova, za reklamiranje proizvoda. Među njima su ugovori sa brendovima Tiffany & Co, Pepe Jeans i BMW.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Pored ovih saradnji, Bekam zarađuje mnogo novca i od svojih kulinarskih videa na Jutjubu, koje gleda mnogo ljudi – njihovi pregledi se broje u milionima. Naravno, to nije zato što on uvek postavlja dobre recepte, već zato što javnost voli da mu se podsmeva.

U poslednjih 12 meseci, potpisao je ugovore za promociju raznih brendova (Twinkly, Wendy's, Silk Nextmilk) preko svog Instagram naloga, koji ima 15 miliona pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

U svakom slučaju, mladu zvezdu čeka dug put ako želi da parira bogatstvu svojih roditelja ili tazbine: Bekamovi su zajedno zaradili više od 415 miliona evra, dok porodica njegove supruge Nikole Pelc „vredi“ 1,35 milijardi evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Vredi napomenuti da je rad mladog Bekama kao influensera nastao nakon njegovih ne tako unosnih pokušaja da postane fudbaler, fotograf i model. U međuvremenu, njegova 29-godišnja supruga ima poslovne ugovore sa brendom Hugo Boss i italijanskim modnim brendom GCDS Wear.

Luxury Experience