Kako izgleda život najmlađeg milijardera na svetu

Ovaj devetogodišnjak iz Nigerije, poseduje vilu u Dubaiju, putuje prvom klasom i ima flotu superautomobila.

Kada ste bogato dete, Lego dvorci se zamenjuju stvarnim nekretninama. Šarene baštenske tobogane zamenjuju Gucci tobogani, a papirne avione privatni avioni. Ovo je život Momfe Juniora, najmlađeg milijardera na svetu. Da li se sećate filma "Richie Rich"? E pa to je za ovog klinca "normalan" život.

Svoju prvu vilu posedovao je sa šest godina, nešto što većina ne uspe u životu! Pored toga što poseduje luksuznu nekretninu, klinac se može pohvaliti i flotom superautomobila,  dok svetom putuje svojim privatnim avionom.

Maleni influenser, čije je pravo ime Muhamed Aval Mustafa, živi životom krajnjeg luksuza, a među nekoliko nematerijalnih stvari u njegovom životu je 25.000 pratilaca na Instagramu. Ovaj super kul sin multimilionerske nigerijske internet poznate ličnosti Ismailije Mustafe, poznatijeg kao Momfa, sve što je sjajno, skupo i ekstravagantno dobija od svog oca. Njegova sadašnja vila u Dubaiju poklon je njegovog tate koji voli luksuzne brendove.

Dete je primećeno obučeno u dizajnersku odeću od glave do pete, kako sedi na svom prvom automobilu, Bentliju. Njegov Instagram feed je prepun slika na kojima pozira pored svojih raskošnih Lambordžinija, Ferarija ili uživa u udobnosti prve klase. Ovaj mladi milijarder takođe se redovno pojavljuje na očevom Instagramu sa svojom mlađom sestrom.

Skrolovanje kroz očev feed otkriva njihovu naklonost prema vrhunskim dizajnerskim brendovima kao što su Givenchy, Fendi, Burberriy, Versace, Gucci... Momfin blistavi Instagram feed takođe redovno prikazuje njegovu ćerku koja imitira svog starijeg brata milijardera na više načina.

Od držanja zaliha novca do spavanja sa dizajnerskim ćebadima i nošenja dizajnerskih satova na svojim sićušnim zglobovima, mala milijarderka deluje kao da je spremna da uđe u svet uticajnih beba.