Kako bogati klinci Instagrama provode praznike?

Kupovina poklona za praznike za osobu koja ima sve može biti jako težak zadatak, ali, bogati klinci Instagrama, odnosno Rich Kids of Instagram, koji svakodnevno prikazuju svoje luksuzne kupovine, ovaj težak zadatak čine malo lakšim…

Odeveni u dizajnerske komade od glave do pete, uživajući u najluksuznijim staycationima u ruskim planinama ili sopstvenim domovima, oni nam definitivno daju sasvim dovoljno inspiracije kada se radi o kupovini poklona za praznike. Od raskošnih prazničnih dekoracija, pa preko ultra-luksuznih prazničnih poklona uključujući sportske automobile, Tiffany & Co detalje i odmore u odmaralištima sa pet zvezdica, ovi razmaženi tinejdžeri se definitivno dobro provode, dok se ostatak sveta bori sa pandemijom.

Da li ih za to možemo kriviti? Pa, realno gledano ne. Po svemu sudeći, oni uživaju vodeći računa o svim merama zaštite od pandemije, troškareći novac svojih roditelja ili onaj koji sami zarađuju od sponzorisanih objava na svojim društvenim mrežama, na čemu im možda možemo pozavideti.

Ovog puta, odlučili smo da napravimo pauzu od stvarnog života i zavirimo u njihov, kako bismo videli lepšu stranu čitave priče. Predlažemo i vama da nam se pridružite.

@dominguero

Poklon koji je toliko raskošan, da jednostavno ne može stati ispod jelke. Španski influenser će definitivno lepo provesti praznike sa ovako ekstravagantnim poklonom.

@olesya_malinskaya

Olesija Malinskaja uživa u prazničnim vibracijama kafea, u društvu najnovije Gucci kolekcije koja joj pruža komfor i toplinu.

@myrkadellanos

Ćerka američke novinarke, Mirke Delanos, Aleksa, uživa ispred ogromne praznične jelke. Zapravo, moramo naglasiti da ona nije u nekom raskošnom hotelu sa pet zvezdica, već ispred svog doma u Majami Biču.

@sergiocarrallo

Dolazak kući za praznike za mnoge od nas nije velika stvar – većina ljudi se vraća svojim domovima kako bi provela vreme sa porodicom, ali većina to neće učiniti helikopterom.

@yana_leventseva

Ova travel blogerka odabrala je veličanstveno Aurora Village odmaralište za svoj praznični odmor. Gde je bolje dočekati Novu godinu, nego pod polarnim svetlima?

@gulnarbaravia

Povratak kući za praznike u superautomobilu u uber-cool Balenciaga komadima je ono što je odrabrala ruska fashionista, Gulnora Mukhedinova.

@love__rose92

Ljubava Rouz snimljena je kako uživa u belim praznicima – okružena brojnim delikatesima, pijuckajući najfiniji roze, definitivno je sjajan način za provođenje praznika.

Da li ste pravi influenser, ukoliko vaša jelka nije dekorisana savršenim ukrasima koji genijalno naglašavaju vašu odevnu kombinaciju?

@alexander_dgr8

Jelka sa lampicama i predivni plavi Lamborghini su savršeni način za obeležavanje praznika, zar ne?

@alexadellanos

Praznici su definitivno stigli u ovaj predivno dekorisani dom, u kom živi losanđeleska preduzetnica, Aleks Bostanian.