Kakav otac, takav sin: Kristijano Ronaldo Junior potpisuje za Al Nassr

Kristijano Ronaldo Junior je napravio značajan korak potpisivanjem za omladinski tim Al Nassra u Saudijskoj Arabiji za igrače ispod 13 godina…

Fudbalska legenda i ponosni otac, Kristijano Ronaldo, mora biti oduševljen što vidi svog 13-godišnjeg sina kako prati njegove stope pridružujući se redovima Al-Nassra. Kristijano Junior je završio svoj transfer u omladinski tim kluba, prethodno igrajući za omladinske timove poznatih klubova kao što su Real Madrid, Juventus i Manchester United.

Sa tako impresivnim fudbalskim pedigreom, samo je pitanje vremena kada će Kristijano Junior postići uspeh na Bliskom istoku. Fudbalski svet sa nestrpljenjem iščekuje da vidi kako će se ovaj mladi talenat razvijati i da li će biti u stanju da dostigne visoke standarde koje je postavio njegov otac.

Kristijano Ronaldo Senior nedavno je potpisao za Al Nassr, čime je postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu. Sada, s njegovim sinom koji se pridružuje omladinskom timu, Al Nassr se može pohvaliti da ima dve generacije Ronalda u svojim redovima. Ovo je definitivno značajan trenutak za klub, kao i za mladog Kristijana Juniora, koji ima priliku da igra i razvija se u istom klubu kao i njegov slavni otac.

Luxury Experience