Kajli Džener ponovo na meti oštrih kritika

Kajli Džener, najmlađa, a verovatno i najuspešnija pripadnica Kardašijan-Džener klana, već je navikla da čitav svet negoduje šta god da ona uradi…

Vrlo verovatno se i ne uznemirava komentarima dežurnih dušebrižnika, jer koliko možemo primetiti, na svojim društvenim platformama i dalje redovno deli sve vesti iz svog života. Jedna od vesti na koju smo naišli je vezana za njenu ćerkicu, Stormi, koja definitivno uživa u najboljim stvarima koje joj život može ponuditi.

Prema navodima, Stormi je svoj prvi dan u školici provela noseći ranac vredan 12.000 dolara. Čitav svet bacio se na komentarisanje upravo tog detalja, kada je ponosna mama Kajli podelila fotografije i snimke prvog školskog dana svoje mezimice na Instagramu.

Ovo inače nije jedina i prva luksuzna torba koju Stormi poseduje – njena tetka, Kloe Kardašijan, poklonila joj je personalizovanu Louis Vuitton Weekender torbu dekorisanu Trolovima i njenim imenom, dok devojčica takođe u svojoj kolekciji ima i Louis Vuitton nano Speedy model koji košta oko 1.180 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

first day of schooooool 🖤📝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Ostatak odevne kombinacije gde je najviše pažnje odneo Hermes Taurillon Clemence Kelly Ado ranac sačinjavala je crna haljinica, Air Jordans patike i nežne dijamantske minđuše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this type of energy!! 😍😍😍😍😍😫😫

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on