Influenserka koja se hvalila svojim bogatstvom - vezana i opljačkana

Influenseri na svojim ramenima nose veliki teret – oni moraju impresionirati čitav svet svojim objavama i načinom života…

A zaista, oni žive na nesvakidašnji način – putuju preko celog sveta, istražuju univerzum mode iza kulisa i u sve to, daju uvid svojim fanovima. Ipak, ponekad to nije baš najbolja stvar. Kako kaže stara izreka, “previše bilo čega je loše”, a upravo to se ispostavilo kao velika istina, kada se radi o životu influenserke iz Hong Konga i njene šestomesečne bebe, koje su upravo bile mete oružane pljačke.

Dvadesetpetogodišnja Mei-Jan, bila je u svom luksuznom stanu, dok je njena beba bila sa dadiljom u vreme incidenta. Mei-Jan poznata je po deljenju fotografija i snimaka koji prikazuju njen raskošan život na društvenim mrežama, što je verovatno i dovelo do ove pljačke u sred dana, zbog koje je ostala bez pola miliona dolara.

Sam incident bio je zaista traumatičan, ne samo zbog izgubljenog bogatstva, već i zbog činjenice da su ona i dadilja bile vezane, dok su im pljačkaši pretili nožem. Kako Mei-Jan kaže: “Neko je pozvonio i kućna pomoćnica je otvorila vrata, a tri čoveka su uletela u stan. Jedan me je uhvatio za kosu i pitao gde mi stoji novac”. Kako dalje navodi, ona im je rekla da uzmu šta god žele, ali da ne diraju njenu bebu, koju je jedan od pljačkaša nasilno dodirivao po glavi.

Pljačkaši su odneli dosta luksuznih stvari, uključujući deset torbi, sedam satova, laptop i dva mobilna telefona. Kada su konačno napustili njen dom, Mei-Jan je uspela da se oslobodi i pozove policiju. Verujemo da će dobro razmisliti šta će ubuduće deliti na društvenim mrežama…