Hermes lansira skejtbord od porcelana

Hermes brend uspešno osvaja čitav svet iako je pandemija korona virusa još uvek u punom zamahu...

Po svemu sudeći, ljudi se jednostavno ne mogu zasititi luksuza koji oni nude, uz besprekorne usluge koje dolaze sa njim. Kao što već znate, prvi dan nakon otvaranja svog butika u Kini nakon ublažavanja mera socijalnog distanciranja i zaštite od korona virusa, kineski Hermes butik je zaradio neverovatnih 2.7 miliona dolara.

Najnovije vesti koje nam dolaze od njih uključuju specifičnu kolekciju od 3.700 unikatnih predmeta, uključujući tacnu za sitan novac za kola, igračku u obliku broda i skulpturu u obliku skejtborda od porcelana između ostalog. Ovog puta, mi se fokusiramo upravo na taj specifični skejtbord. Kao što smo već naglasili, komad je napravljen od porcelana, što znači da je njegova svrha isključivo kolekcionarska. Na gornjoj strani, skejt je oslikan predivnom dodo pticom sa geometrijskom mrežom dizajna i boja, što mu definitivno podaruje neobičnu estetiku.

Ukoliko baš želite da ga koristite na neki način, pošto vožnja ne dolazi u obzir, ovaj porcelanski skejt može igrati ulogu poslužavnika, mada bi sa cenom od 4.625 dolara bio zaista dekadentan u tom smislu. Na kraju, ostalo je još da naglasimo da se skejt može kupiti putem zvaničnog sajta brenda.