Gunterovi milioni: Netflix prvi put istražuje ekstravagantan život najbogatijeg psa na svetu

Pre otprilike godinu dana, Gunter, nemački ovčar, dospeo je na naslovne strane širom sveta kada je prodao bivšu vilu Madone.

Vi ćete se, naravno, pitati, "kako je pas mogao ovo da uradi?",  a odgovor je da ne govorimo o bilo kakvom psu, već o najbogatijem psu na svetu, koji poseduje desetine imanja i bogatstvo koje dostiže 400 miliona evra.

Pradeda bogatog Guntera pripadao je Karloti Libenštajn, nemačkoj grofici, koja je umrla 1992. godine, ostavljajući nasledstvo od više od 80 miliona dolara svom voljenom ljubimcu. Od tada, Gunter i njegovi potomci (svi sa istim imenom) uživaju u luksuznom životu.

Definitivno neobična priča izazvala je interesovanje Netflixa. Od 1. februara na ovoj platformi za striming ćete moći da gledate dokumentarni film „Gunterovi milioni“, gde ćemo prvi put saznati detalje iz života najbogatijeg psa na planeti.

Tokom protekle tri decenije, bogatstvo porodice pasa je preraslo u ogromno carstvo koje se prostire na dva kontinenta. U njegovom posedu su luksuzne vile, privatni avioni, jahta, ali i čitava grupa ljudi, koja ga čuva i brine o njemu, tako da mu ništa ne nedostaje. Zvezda Gunterovih miliona, prema izveštajima, svakog jutra ima doručak napravljen od najfinijeg mesa, povrća i pirinča koji kuva privatni kuvar. To nije sve jer zvezda Gunterovih miliona takođe putuje privatnim avionom i spava na raskošnom krevetu od crvenog somota. Iako dosta putuje, tokom dana radi na veštinama poslušnosti.

Naravno, kroz trejler koji je objavio Netflix, vidimo da se iza ove priče krije dosta tajni. Odakle dolazi bogatstvo ovog psa, ko njime upravlja i kako ono raste? Ovo je ono što dokumentarac istražuje, zadirući duboko u Gunterov luksuzni život dok posmatra ljude u njegovom životu koji uživaju u svim udobnostima.

Luxury Experience