Farel Vilijams + Louis Vuitton = torba od milion dolara

Da li biste izdvojili milion dolara za prelepu torbu od krokodilske kože Louis Vuitton Millionaire Speedy, koju je dizajnirao Farel Vilijams?

Postoje kombinacije koje su predodređene u zvezdanim carstvima, dok su druge stvorene ovde na Zemlji, što je posebno naglašeno saradnjom Farela Vilijamsa i njegove zadivljujuće Louis Vuitton Speedy torbe vredne milion dolara. Nazvan "Millionaire Speedy", ovaj skupoceni aksesoar je u potpunosti izrađen od luksuzne krokodilske kože. To je kreacija koja priliči statusu kreativnog direktora muške linije Louis Vuitton brenda, budući da je odlučio da zameni uobičajenu premazanu platnenu osnovu, koju favorizuju obični smrtnici, s ekskluzivnom teksturu krokodilske kože, sve to fino obloženo sa mekom jagnjećom kožom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P.J. Tucker (@pjtucker)

Modni entuzijasti širom sveta su u žestokom lovu na ovo neuporedivo umetničko i modno delo. Ipak, vredi napomenuti da će ovo ultra skupo remek-delo krasiti kolekcije samo najodanijih klijenata Louis Vuitton brenda. "Millionaire Speedy" torba je dodatno uzdignuta luksuznim zlatnim okovima i ukrašena privescima od dijamanata, što nesumnjivo opravdava njenu zapanjujući cenu od milion dolara. Dostupna je u spektru od pet zadivljujućih boja: crvena, plava, zelena, žuta ili braon, i moći će se kupiti počev od 4. januara, isključivo po sistemu porudžbine po meri.

U vremenu kada mnogi prihvataju trend suptilnog luksuza, Farel Vilijams je smelo istakao svoje remek-delo žute boje tokom Nedelje mode u Parizu, zastupajući uzrok ekstravagancije. Kao naslednik pokojnog Virdžila Abloa, Vilijams je izjavio da će torbe biti centralni fokus njegovog mandata, i neosporno je dokazao da je čovek od reči.

Luxury Experience