Evo vaše prilike da postanete digitalni nomad

Lutrija za ljubitelje putovanja, možda i najbolja te vrste do sada, trenutno je u nastajanju…

Airbnb lansirao je nešto što bi se moglo nazvati najuzbudljivijim giveawayom – priliku za 12 srećnika da provedu godinu dana živeći u ekskluzivnim Airbnb listinzima bilo gde u svetu. Kao deo ovog iskustva, platforma za deljenje domova će pokriti sve troškove smeštaja, dajući “džeparac” za transfer, dok će takođe organizovati i lokalna iskustva za pobednike. Štaviše, oni će svakom učesniku dozvoliti da povedu do tri prijatelja na ovu avanturu koja traje godinu dana.

Nazvan “Live Anywhere on Airbnb”, ovaj program počinje u septembru ove godine. Kako bi učestvovali, ljubitelji avantura moraće da podele svoja “unikatna iskustva sa Airbnb-om”, koja bi mogla da pruže informacije o budućim unapređenjima ili inovacijama na platformi, što bi postavilo temelje za budućnost nomadskog života.

Odabrani učesnici će takođe moći da izdaju svoju primarnu rezidenciju na Airbnb tokom svoje avanture što će im pomoći da zarade dodatni novac dok putuju, dok će im platforma dati između 12.000 i 24.000 dolara za prvih pet meseci, zajedno sa do 12.000 dolara za putovanja kao deo ovog programa.

Zainteresovani mogu podneti svoje prijave na zvaničnom sajtu kompanije do kraja ovog meseca. Kako vam zvuči all-inclusive avantura koja traje godinu dana?