Ekstremno bogata švajcarska porodica naručila je najskuplji advent kalendar na svetu za 10 miliona dolara

Britanska dizajnerka Debi Vingam ostavlja neizbrisiv osmeh na licima multimilionera zahvaljujući svojim jedinstvenim kreacijama po narudžbini.

Nakon što je napravila neobičnu tortu u obliku neveste u prirodnoj veličini za neverovatnih milion dolara i najskuplji okvir za fotografije na svetu za dva miliona dolara, ona je pravi „Deda Mraz“ za bogatu, anonimnu švajcarsku porodicu. Samoproglašena Kraljica Božića kreirala je ono što bi mogla biti jedna od njenih najskupljih kreacija – najskuplji advent kalendar na svetu!

Za 10.368.423 dolara, Vingam je usrećila bogatu porodicu, okončavši njihov lov na vrhunski božićni poklon. Sa cenom od 10 miliona dolara, logično je da će advent kalendar biti prepun luksuznih poklona.

„Moj klijent je rekao: ’Želimo da posetimo novu zemlju svakog meseca sledeće godine, i potreban mi je način da predstavljam te zemlje“, rekla je Vingam. Ona je napravila advent kalendar koji odgovara uzbudljivom rasporedu putovanja.

Tako će članovi porodice dobiti Paris Chanel torbicu od 23.216 dolara ukrašenu dijamantima, blistavu zlatnu arapsku lampu optočenu dijamantima i smaragdima, koja predstavlja njihovo predstojeće putovanje u Dubai. Otelotvorujući njihovo predstojeće putovanje na najsrećnije mesto na Zemlji, Diznilend – u advent kalendaru je luksuzni Diznijev ukras optočen dijamantima. Pored ovih raskošnih poklona, 12 porodičnih nadolazećih turističkih destinacija su usklađene sa ručno oslikanim umetničkim delima.

Kao da ovo nije bilo dovoljno ekstravagantno, šlag na torti su predmeti brendova Cartier, Louis Vuitton, Goiard i Chanel kako bi se ispunila unutrašnjost svakog prozora.

Uzimajući u obzir obim i ekskluzivnost ovog advent kalendara, Debi Vingam je napustila tradicionalnu malu veličinu i kreirala kalendar visine jednog metra. Spoljašnja struktura advent kalendara je napravljena od obnovljene ebanovine i lakirana crnom dijamantskom bojom da bi mu dala vrhunsku završnu obradu.

Srećna porodica ne samo da će biti oduševljena novim luksuznim advent kalendarom, već i njihova naredna godina izgleda prilično divno sa mesečnim putovanjima širom sveta do destinacija kao što su Pariz, Dubai, Njujork, Diznilend...