Džoni Dep rasprodao svoju umetničku kolekciju za nekoliko sati i zaradio 3,6 miliona dolara

Ne tako davno, čovek koji je do savršenstva igrao Džeka Speroua pobedio je na suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd. Dok je parnica trajala, luksuzni brend Dior je nastavio da stoji uz Depa tokom svetski poznate bitke u sudnici, a Dior Sauvage, koji je promovisao Džoni Dep, katapultirao se na poziciju parfema broj jedan na svetu.

Vraćajući se svom najnovijem dostignuću, The Modern Met je objavio da je dobitnik nagrade Zlatni globus objavio 780 grafika u galeriji Castle Fine Art u Londonu, koje su rasprodate u roku od nekoliko sekundi, a Dep je zaradio 3,6 miliona dolara.

Četiri portreta Boba Dilana, Elizabet Tejlor, Al Paćina i Kita Ričardsa bili su deo Depove kolekcije. Pojedinačne slike u umetničkoj kolekciji Džonija Depa, pod nazivom „Friends & Heroes“, bile su dostupne po ceni od 3.973 dolara, a cena paketa sa sva četiri portreta je iznosila 15.040 dolara.

Govoreći o svom radu, Dep je rekao: „Uvek sam koristio umetnost da izrazim svoja osećanja i da razmišljam o onima koji su mi najvažniji, poput moje porodice, prijatelja i ljudi kojima se divim. Moje slike okružuju moj život, ali sam ih zadržao za sebe i ograničio se. Niko ne bi trebalo da se ograničava.”

Dep je na Instagramu postavio sliku kako pozira sa svojim umetničkim delima, a fanovi su ga obasipali pohvalama i ohrabrenjima. Glumac je najavio prodaju svojih umetničkih dela takođe preko svog ličnog Instagrama, zbog čega je verovatno rasprodata u roku od nekoliko sati i postala je najbrže prodata kolekcija Castle Fine Art do sada.

Luxury Experience