Džin koji u pravom smislu oslikava istinski duh Harley Davidson motora

Bajkeri su do te mere strasni kada je u pitanju vožnja motora da je ponekada njihove strasti teško razumeti. 

Kada čujete da je "The Archaeologist" džin bukvalno doslovce uključio delove pravih Harley Davidson motora u flaše ovog  pića, nećete verovati. Da, istina je. Od sada će svi fanovi motora, a i ovog džina, uživati u piću koje ispijaju sa šrafovima, navrtnjima i zavrtnjima svog omiljenog motora.

Osoba koja stoji iza ove bizarne ideje je Uve Ehinger koji je inače osnivač svetski poznatog proizvođača motora Ehinger Kraftrad iz Hamburga u Nemačkoj. I sam bajker, Ehinger se na proputovanjima susretao sa serijom starih motora i delova koje je iskoristio i ubacio ih u pića. Tako je "The Archaeologist", prvi premijum džin koji u sebi sadrži delove Harley-Davidson motora koje je donosio sa raznih putovanja.

 

Svi delovi koji se koriste u The Archaeologist džinu čiste se i zapečaćuju legurom kalaja tako da je bezbedno potopiti ih u džin. Zatim se pakuju u ručno rađene boce, pre nego što budu poslate u prodaju. Jedinstvene i ručno zapečaćene boce koštaju preko $1000 i dostupne su na web stranici proizvođača.

N.V.T.