Dženifer Lopez pod paljbom zbog hvalisanja raskošnim životom

Zahvaljujući skorašnjoj objavi Dženifer Lopez, znamo da je ona jedna od najbogatijih žena na svetu, sa bogatstvom koje je procenjeno na oko 400 miliona dolara…

Svet je definitivno srećan zbog Džej Lo i njenog neverovatnog uspeha, ili je to makar bilo tako, sve dok ona nije počela da se previše hvalisa svojim luksuznim načinom života. U skorašnjoj objavi, verenik Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez, upitao je svoje fanove koji su njihovi planovi za Dan Zahvalnosti, jer je on putovao u Njujork privatnim avionom, u društvu svoje izabranice. Nekadašnji sportista svakako nije čuo za pandemiju koja je paralisala čitav svet, zvanu Covid-19.

Džej Lo i Aleks su delovali više nego opušteno u svom privatnom avionu, pri čemu je Dženifer uživala uz komfor Hermes ćebeta od 1.550 dolara. Ipak, ono što je usledilo, definitivno im je malo pokvarilo uživanje. Aleks je u svojoj objavi napisao: “Imamo mnogo toga na čemu možemo biti zahvalni i jako smo uzbuđeni što idemo kući kako bismo proveli vreme sa porodicom. Koji su vaši planovi za praznike?”, što je izazvalo lavinu negativnih komentara i tešku dozu sarkazma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Brojne osobe su naglasile da će ostati tamo gde jesu, jer zbog pandemije nisu u mogućnosti da posete svoj voljene, ujedno komentarišući da je sramno što slavni par ne sluša preporuke stručnjaka u vreme praznika. S obzirom na to koliki je broj ljudi ostao bez posla usled pandemije, moramo se složiti sa njima da je hvalisanje privatnim avionom zaista degutantno.

Luxury Experience