Džef Bezos i Loren Sančez odlučili su da spase planetu

Izgleda da su Džef Bezos i Loren Sančez dobar tim!

Od uživanja u zadovoljstvima zajedničkog života do njihovih filantropskih poduhvata, ovaj par je odličan na oba fronta. Često ih možemo videti kako se sunčaju na raskošnim jahtama u Sent Bartsu ili zabavama sa prijateljima, ali oni su takođe posvećeni poslu u Kolumbiji. Osnivač Amazona i njegova partnerka rade na projektu 30×30, posvećenosti zaštiti 30% zemlje planete do 2030. Sančez je podelila objavu na Instagramu, gde je objasnila njihov rad zajedno sa predsednikom Kolumbije, Ivanom Dukeom.

Ona je objavila: „Fond Bezos Earth je obećao milijardu dolara za podršku zaštiti 30% kopna i mora planete do 2030. Naši napori će se fokusirati na važne regione za biodiverzitet, imati velike zalihe ugljenika i tamo gde su vlade pokazale posvećenost. #30×30." 

Poruka Loren Sančez je glasila: „Džef i ja smo u Amazonu sa predsednikom Kolumbije @IvanDuqueMarquez koji podržava našu posvećenost #30×30 — zaštiti 30% kopna i mora planete do 2030. @BezosEarthFund je već posvetio 171 milion dolara za očuvanje i obnovu tropskih Anda i morskog rezervata u istočnom tropskom Pacifiku koji će biti najveće zaštićeno morsko područje na svetu. "30×30" je ogroman poduhvat koji zahteva mnogo saveznika, ali to je ono što moramo preduzeti da bismo zaštitili našu planetu.“

Ovaj filantropski poduhvat sigurno će promeniti način na koji svet gleda na Bezosa. Od milijardera koji je bio „osuđen“ od strane javnosti da je na dobrotvornoj večeri donirao samo 500.000 dolara, on je sada čovek koji pokušava da spasi planetu.