Duša Ejmi Vajnhaus postaje knjiga napisana njenim rečima

Zbirka neobjavljenih beleški, rukom pisanih tekstova i ličnih fotografija Ejmi Vajnhaus, prerano izgubljenog talenta moderne muzike, biće prvi put objavljena ovog leta u obliku knjige.

Kao i „Kurt Cobain: Journals“ pre dve decenije, „Amy Winehouse: In Her Words“ pruža dublji pogled u um talentovane pevačice koja je preminula u 27. godini.

HarperCollins će objaviti knjigu sa tvrdim povezom u boji od 288 stranica 29. avgusta, a porodica Ejmi Vajnhaus je već odobrila projekat. U stvari, Ejmini roditelji, Dženis i Mič Vajnhaus, takođe potpisuju predgovor publikacije.

„Ova prelepa nova kolekcija Ejminih beleški i razmišljanja pokazuje drugu njenu stranu: njeno zabavno i duhovito biće. Želeli smo da ovo podelimo sa Ejminim fanovima kako bi i oni mogli da uživaju u Ejmi, u njenim sopstvenim rečima“, rekli su roditelji pokojne pevačice u saopštenju.

Pored toga, roditelji Ejmi Vajnhaus će donirati 100% prihoda od prodaje „In Her Words“ Fondaciji Ejmi Vajnhaus. „In Her Words“ izlazi samo dve nedelje pre 40. rođendana pevačice, 14. septembra.

„Da bismo u potpunosti razumeli Ejmi Vajnhaus, sada na njen 40. rođendan, ova veoma lična knjiga, ispunjena njenim ličnim mislima i osećanjima, otkriva srce umetnice koja je sanjala velike snove. Ne možemo biti ponosniji što smo objavili ovu dragocenu uspomenu i zahvalni smo njenim roditeljima, Dženis i Miču, što su podelili dušu svoje ćerke u ovoj prelepoj knjizi“, rekla je Liza Šarki iz HarperCollins u izjavi.

Luxury Experience