Drejk potrošio 2 miliona dolara na par Jordan patika od zlata

Reper Drejk je potrošio više od 2 miliona dolara na par Jordan patika koje su napravljene od zlata.

Dva miliona dolara je ogromna količina novca za par patika, ali sa neto vrednošću od 260 miliona dolara, Drejk to sigurno može sebi da priušti. Kanadski reper se zapravo udružio sa konceptualnim umetnikom Metjuom Senom koji je stekao ime svojim radom sa finim metalima, livenjem patika, ruža, skijaških maski i drugih neočekivanih predmeta od zlata i mesinga.

Na osnovu para Air Jordan 10s, patike nisu samo pozlaćene, već su napravljene od stvarnog 24-karatnog zlata. Nažalost, zbog čvrstog plemenitog materijala, patike se ne mogu nositi. U teoriji, Drejk bi mogao da pokuša da ih nosi, ali možemo samo da zamislimo koliko bi to bilo neprijatno. Pogotovo imajući u vidu da je svaka patika teška 45 kg.

Sam Sena je takođe objavio na Instagramu Drejkove zlatne patike, uz hashtag #theseweigh100pounds. Drejk je očigledno potrošio 2,1 milion dolara na ove patike, ali, koliko god ludo zvučalo, cena je zapravo imala mnogo smisla. Zlato je bilo procenjeno na oko 1.100 dolara po unci kada je reper naručio patike, tako da je ovo prilično dobra investicija.

Luxury Experience