Doživite Luvr na sasvim drugačiji način

Ikonski Luvr muzej u Parizu je ultimativna fantazija svakog ljubitelja umetnosti…

Ipak, kada konačno dođete tamo i vidite tone turista koji su došli sa istim ciljem, lepota ovog mesta i lepota svih predmeta koji su u njemu izloženi počinje da bledi. I za taj problem postoji rešenje, a sve što morate imati je naravno novac. Ako imate 34.000 dolara viška, možete bukirati čitav muzej samo za sebe i istražiti ga privatno i na miru, bez gomile drugih ljudi koji žele da vide isto što i vi.

Ovo intimno umetničko iskustvo nudi Family Twist, pariska kompanija koja je specijalizovana za luksuzna putovanja u Evropi. Kao deo privatne ture, vi i vaša tri prijatelja možete doživeti Luvr na sasvim drugačiji način, uz stručne vodiče koji će vam biti na raspolaganju.

Gosti koji se odluče za ovo iskustvo, biće pokupljeni ispred svoje željene destinacije u 18 časova i 30 minuta, a prvo će proći kroz srednjovekovnu sekciju zgrade. Potom, pozdraviće ih istoričar umetnosti koji će im podeliti kartice na kojima stoji siže svega što će videti u ostatku građevine. Na kraju ovog fantastičnog iskustva, oni će dobiti priliku da uživaju u rečnom brodu sa šampanjcem, sirom, kavijarom i neverovatnim pogledom na obalu sa reke Sene.

Ova tura, koja traje devedeset minuta pokriva glavne znamenitosti muzeja, poput Miloske Venere, krunisanja Napoleona i nezaobilazne Monalize. Takođe, gosti će imati priliku da uživaju u spektakularnom baletskom performansu na stepeništu koje vodi prema Nike sa Samotrake.

Dakle, ako ste ljubitelj umetnosti i imate dovoljno novca za ovu avanturu, Luvr vas spremno dočekuje i nudi iskustvo koje ćete zauvek pamtiti.