Diptyque je upravo lansirao najbolju mirisnu kolekciju za čišćenje doma

Ako želite da podignete čišćenje na potpuno novi nivo, Diptyque je upravo lansirao svoju prvu liniju luksuznih sredstava za čišćenje, kolekciju La Droguerie. Da, zapravo možete uživati u održavanju svog doma čistim bez udisanja jakih hemikalija ili toksina.

Verni nasleđu brenda i stručnosti kao parfimera, proizvodi su jedinstveno mirisni zahvaljujući prirodnim ekstraktima kako bi stimulisali čula, ostajući verni svojoj filozofiji „dobro, lepo i korisno“.

Ukupno, postoje 4 elegantne i delikatno mirisne kreacije sa kojima ćete brinuti o svom domu. Prva, sveća za uklanjanje mirisa sa bosiljkom "Odor Removing Candle With Basil". Kao što ste i pretpostavili po imenu, eliminiše neprijatne mirise i zamenjuje ih zelenom i aromatičnom kombinacijom bosiljka, mente i lista paradajza.

Na osnovu formule koja proteruje molekule odgovorne za neprijatne mirise, sveća se može upaliti 30 minuta pre početka kuvanja i ostaviti da gori najmanje 30 minuta nakon što je jelo pripremljeno.

Tu je i Dishwashing Liquid With Orange Blossom - tečnost za pranje sudova sa cvetom narandže. Čisti i odmašćuje, dok istovremeno širi note cveta narandže, mandarine i bosiljka. Takođe dolazi u staklenoj boci koja se može ponovo puniti i koja je dizajnirana da traje, sa dopunom od 500 ml.

Za „uradi sve“ tu je Multi-Surface Cleaner With Vinegar - čistač višestrukih površina sa sirćetom. Prožet notama lavande, kedra i smokve, ovaj proizvod se može koristiti za čišćenje bezbroj stvari, uključujući ručke na vratima, ormare, pa čak i maske za telefon.

I na kraju, losion za negu kože i drveta sa pčelinjim voskom Leather And Wood Care Lotion With Beeswax, predstavlja drvenasti koktel od pčelinjeg voska, kedra i pačulija. Koristi se za negovanje, sjaj i zaštitu nameštaja od drveta, pa čak i kožnih jakni, cipela i modnih dodataka.

Da li ste spremni da čistite i brinete o svom domu sa novim zadovoljstvom? Kolekcija La Droguerie je sada dostupna u Diptyque prodavnicama i na sajtu brenda.