Dior je tu da poboljša vašu teretanu kod kuće

Vodeća kompanija za fitnes opremu Technogym i francuska luksuzna modna kuća Dior predstavili su modernu liniju proizvoda za vežbanje sa ciljem da inspirišu na fit i - možemo dodati - moderan način života.

Da bi proslavila Dior Vibe, Diorovu sportsku liniju odeće koja je predstavljena u okviru kolekcije Dior 2022 Cruise u Atini, Marija Gracija Kjuri se udružila sa brendom Technogym kako bi kreirali vrhunski repertoar luksuzne opreme za teretanu.

Tokom poslednjih godinu dana tokom pandemije, integrisanje teretana u naše domove postalo je popularnije nego ikad, prema tome, ova saradnja nije mogla doći u boljem trenutku.

Kao jedan od vodećih svetskih stručnjaka za vrhunsku sportsku opremu i digitalne tehnologije, Technogym po prvi put sarađuje sa luksuznom modnom kućom kako bi estetski poboljšao svoje inovativne dizajne.

Kolekcija ograničenog izdanja – koja će biti lansirana tokom januara – sadrži najsavremeniju traku za trčanje, multifunkcionalnu klupu (uključujući dodatke kao što su bučice) i loptu za vežbanje, koja pomaže korisnicima da steknu fleksibilnost i ravnotežu.

Ove Technogym komade je ponovo osmislio Dior i kreirani su u belom dizajnu koji sadrži Diorovu zvezdu, amajliju osnivača legendarne modne kuće. Ime „Christian Dior“ je takođe našlo svoje mesto na opremi, uz pet horizontalnih pruga u kontrastnim nijansama, koje su potpis kuće.

Povezane teme