Da li ste znali da Hajdi Klum ima osiguranje od milion dolara za svoje noge?

Nemačka manekenka Hajdi Klum je upravo otkrila da ima polisu osiguranja za svoje noge - a jedna vredi više od druge.

Dok mnogi osiguravaju svoje domove i automobile, svetske zvezde često osiguravaju svoje delove tela. Dženifer Lopez, Rijana i Kit Ričards samo su neke od slavnih ličnosti koje su osigurale svoje delove tela na milione dolara. Sada je nemačka manekenka u intervjuu otkrila da ima polisu osiguranja na milion dolara za svoje noge. U stvari, jedna njena noga vredi više od druge.

Manekenka je u šali u emisiji Elen Dedženeris rekla: "Moje noge su bile osigurane na 2 miliona dolara..." Manekenka je otkrila da nije ona ta koja se osigurala, već klijent, neposredno pre nego što je objasnila da svaka njena noga vredi različite iznose.

Prema modelu, razlika u vrednosti dolazi zbog povrede u detinjstvu koja je ostavila trag. „Kada sam bila mlađa pala sam na krhotinu stakla i dobila sam zaista veliki ožiljak“, otkrila je Klum. „Očigledno sam sada stavila toliko losiona za sunčanje da je sada nemoguće bilo šta videti. U šali, ona čak kaže, „čudne su stvari koje neki ljudi rade“.

Hajdi Klum je 2017. već govorila o tome za People. Prema publikaciji, 2011. godine njene noge su bile osigurane na 2,2 miliona dolara, od kojih je jedna vredela 1,2 miliona dolara, a druga milion dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)