Da li biste kupili grobno mesto od milion dolara

Niko od nas ne zna šta se dešava kada odemo na “onaj svet”, odnosno posle naše smrti…

Ukoliko nikada niste uživali u društvu Hju Hefnera i Merilin Monro dok ste bili živi, možete provesti večnost baš sa njima, ukoliko ste voljni da platite dva miliona dolara za grobno mesto koje se nalazi između njih dvoje. Pozorišni kompozitor, Džeri Herman, koji stoji iza brodvejskih klasika poput Hello, Dolly!, Mame i La Cage aux Folles, kupio je granitnu kriptu u Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parku nakon što je dobio HIV pozitivnu dijagnozu.

Ipak, po svemu sudeći on se predomislio i pred svoj smrt, 2019.godine, zatražio je da bude sahranjen pored svoje majke u Nju Džersiju. U slučaju da njegovu neupotrebljenu kriptu kupujete od samog groblja, platili biste je 180.000 dolara, ali Džerijevo kumče, Džejn Dorijan, želi da unovči aspekt slave svog preminulog kuma. Pored Hju Hefnera i Merilin Monro, u neposrednoj blizini se nalaze grobnice Natali Vud, Trumana Kapotea, Dina Martina i Fare Foset.

Losanđeleska groblja puna su slavnih ličnosti koje su želele da pažljivo odaberu svoje mesto večnog počinka. Kako navodi L.A. Times, Hefner je kupio svoje grobno mesto na ovoj lokaciji jer su brojni njegovi prijatelji sahranjeni tamo, baš kao što je slučaj sa Merilin Monro, prvom zvezdom naslovnice čuvenog Playboy magazina.