Da li biste iznajmili bazen za 7.000 dolara mesečno?

I dok mnogi još uvek nisu sigurni kako će spojiti kraj sa krajem zbog pandemije korona virusa, Britanac koji trenutno živi u Singapuru uživa u sasvim drugačijoj realnosti…

Ova zemlja je trenutno pod delimičnim karantinom sa restrikcijama po pitanju upotrebe javnih prostora. Ipak, to ovog Engleza nije zaustavilo u želji da pliva, pa je platio neverovatnih 7.000 dolara da iznajmi privatni bazen.

Kako nije mogao da pristupi bazenu u njegovoj zgradi, gospodin je odlučio da iznajmi privatni bazen na jednom od poseda Sentosa Cove. Na tu ideju je došao kada je čuo za bungalov koji je bio dostupan za iznajmljivanje po ceni od 21.000 dolara mesečno. Iznajmljivanje čitavog prostora je za njega bilo beskorisno, ali je uspeo da se dogovori sa upravnikom, koji mu je dao dozvolu da uživa u bašti i bazenu po ceni od 7.000 dolara mesečno.

Agent za nekretnine koji je bio deo ove priče, izjavio je: “Razgovarao sam sa vlasnikom i dogovorili smo se da mu iznajmimo bazen i baštu uz dva uslova. Prvi, to je morao biti kratkotrajni ugovor na tri meseca. U slučaju da se neko odluči da iznajmi ceo bungalov, ugovor bi odmah bio prekinut, što je bio drugi uslov”. Anonimni Britanac je tako dobio dozvolu da uživa u bazenu i bašti do kojih dolazi kroz sporedni ulaz, ne zalazeći u ostatak poseda.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend