Cocoon Tree - novi način glamuroznog kampovanja

Da li ste ikada poželeli da se sjedinite sa prirodom, ali bez neudobnog i nepogodnog kampovanja?

Priroda ima svoje čari i lepote, to je činjenica, ali ponekad nam ne pruža baš najbolje uslove za uživanje u svemu božanstvenom što nam nudi. Kiše, hladnoća, vrućina i neudoban teren, praćeni insektima i ostalim sitnicama koje nam mogu pokvariti doživljaj, skoro pa svaki put budu deo kampovanja.

Ovoga puta predstavljamo vam novitet koji će vam omogućiti da uživate u magiji prirode, okruženi komforom, toplinom (ili hladnoćom) i svim udobnostima koje su vam potrebne.

Cocoon Tree sada u svojoj ponudi ima novu luksuznu opciju za sve ljubitelje kampovanja. Cocoon Tree je sferična struktura koja može biti zakačena na drvo, dozvoljavajući vam da lebdite iznad zemlje. Sa težinom od oko 60 kilograma, ova sfera napravljena je od aluminijuma i prekrivena nepromočivom ceradom, što je čini pogodnom za upotrebu u svako doba godine.

Svaka Cocoon Tree kači se na drvo uz pomoć konopca i sigurnosnih mreža, dok se u njen enterijer ulazi uz pomoć drvene staze ili bezbednosnih mreža, a nudi dovoljno mesta za dve osobe. Unutra se nalazi udobni dušek, koji u prečniku meri čak tri metra! Gde biste prvo otišli?

Foto: Beautiful Life