Čist luksuz: kako će Kajli Džener proslaviti svoj rođendan

Kardašijan i Džener porodice nikada ne rade stvari kao sav normalan svet…

Ranije, krajem prošle godine, Kajli Džener je svojoj ćerkici Stormi poklonila mini Lamborghini obmotan u LV dezen, a sebe je istovremeno počastila bespoke ledeno plavim Rolls Royce modelom.

Pridržavajući se svoje reputacije, make up mogul generacije X, sada planira da proslavi svoj rođendan sa velikim stilom. Uskoro dvadesetdvogodišnja Kajli će rođendan dočekati na 250 miliona dolara vrednoj mega jahti zvanoj Tranquility.

Konstruisana tako da po dimenzijama parira fudbalskom stadionu, ova jahta je dugačka oko 100 metara i dovoljno je prostrana da primi dvadeset dva gosta i dvadeset devet članova posade. Ona se sastoji od 22 gostinjske sobe, kao i master apartmana i tri VIP kabine.

Pored luksuznog smeštaja, brod takođe sadrži i salon lepote, bazen, đakuzi, spa, bioskop  teretanu, kao i otvoreni bar i heliodrom. Ova glomazna jahta koja košta ukupno 250 miliona dolara, Kajli će koštati 1.2 miliona dolara za nedelju dana. Još uvek nemamo potvrdu gde će se mlada diva zaputiti za svoj rođendan, ali znamo da će jahta ploviti prema Mediteranu, sa pauzama u Italiji i Francuskoj.