Čime su ruski klinci razbesneli ceo svet

Svi pretpostavljamo kako izgleda luksuzni život dece bogatih i poznatih, ali mnogi nisu videli šta luksuz zapravo znači…

Zahvaljujući društvenim mrežama, imamo mogućnost da zavirimo u živote onih najbogatijih. Sin bogatog čoveka iz Rusije, napustio je svoju rodnu zemlju da bi putovao po celom svetu, nakon čega je na sasvim drugačiji način posmatrao svoje vršnjake i prijatelje. On je bio opčinjen i intrigiran glamurom i snobizmom koje je video kod njih, pa je došao na ideju pokretanja profila na Instagramu, sa imenom richrussiankids.

Na ovom instagram nalogu možete videti sve – bunde od nerca, jahte, šampanjac, implante, kozmetičke operacije, automobile i sve drugo. Devojke u najmodernijoj skupocenoj garderobi, mladiće sa prijateljima na privatnim jahtama, čudne kućne ljubimce i sve drugo.

Od oružja do fotografija gomile novca, najskupljih jela i aksesoara, ovde možete videti sve. Sigurni smo da ćemo nakon ovog profila imati prilike da vidimo i bogatu decu Dubaija, Kine, a možda čak i Egipta ili Sirije… jer ipak, njihovo bogatstvo će najviše pažnje privući sada, u doba rata, pada ekonomije i svih drugih nevolja koje su napale taj deo sveta.