Chanel otvara pop-up restoran u Bruklinu

Koliko puta ste pomislili da je neki Chanel proizvod tako dobar da biste ga pojeli? Pa, evo prilike.

Pariski luksuzni brend otvara restoran u Vilijamsburgu, u Bruklinu, ne kako bi nam ponudio pljeskavice i palačinke, već kako bi proslavio lansiranje parfema Chance Eau Fraîche. Ima sve elemente karakteristične za Chanel butike i ukrašen je pastelnim roze i zelenim bojama. Restoran takođe slavi otvaranje njihove nedavno otvorene prve Chanel beauty prodavnice, koja se nalazi na korak odavde. Privremeni pop-up Lucky Chance Diner će sadržati više verzija Chance Eau Fraîche parfema komponovanog od strane Olivijea Polžea.

Gosti mogu uživati ne samo u cvetnim varijacijama parfema, jer su tu interaktivne igre, vending mašina inspirisana Chance parfemom, prilike za fotografisanje sa bočicom Chance u prirodnoj veličini, i tradicionalni poslastičarski proizvodi i grickalice. Koncept retro-inspirisanog doživljaja će biti otvoren za javnost od 8. do 10. septembra. "Univerzum Chance parfema je veoma radostan, optimističan i šaren," kaže Barbara Menarge, generalna menadžerka za parfeme i kozmetiku u Chanelu, za Forbes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

"Sam parfem ima sofisticiranu lakoću. Volimo da stvaramo iskustva u kojima naši klijenti mogu da saznaju više o svetu Chanel parfema dok se istovremeno zabavljaju i inspirišu. Vilijamsburg je odlično mesto da se stvore posebni Chanel trenuci za novu zajednicu i generaciju klijenata Chanel parfema i kozmetike." Iskustvo je besplatno; međutim, preporučuje se rezervacija koja se može napraviti na Chanel veb stranici.

Luxury Experience