Bivšem bokserskom prvaku ukrali sat vredan 94.000 dolara

Neko bi pomislio da ne postoji ništa što bi moglo da zastraši bivšeg svetskog šampiona u boksu, ali 35-godišnji Amir Kan otkrio je zastrašujuću priču.

Osvajač olimpijske medalje rekao je fanovima da su mu pljačkaši prislonili pištolj na glavu i naterali ga da preda sat. Skupi sat koji je ukraden bio je njegov Frank Muller Vanguard Chronograph od skoro 94.000 dolara. Kan, rođen u Boltonu, se zabavljao sa svojom suprugom Farjal kada se zabavan izlazak pretvorio u užasnu uspomenu nakon što je bogati par upao u zasedu ispred mesta Sahara Grill.

Amir Kan je rekao da je prelazio ulicu u Lejtonu, u istočnom Londonu, kada su mu prišla dva muškarca. Pritrčali su mu i uperili pištolj u lice dok je njegova supruga stajala iza. On je tvitovao o užasnom incidentu: „Upravo su mi skinuli sat na nišanu pištolja u istočnom Londonu, Lejton. Dva muškarca su dotrčala do mene, tražili su sat dok mi je pištolj bio uperen u lice. Glavna stvar je da smo oboje nepovređeni."

Njegov sat je prilično privukao pažnju na društvenim mrežama. Primećen je na Kanu dok je šopingovao u Oksford stritu. Sat je takođe primećen u postu na Instagramu sa dobrotvorne večeri u hotelu Grosvenor House. Kan ima reputaciju da voli lepe i luksuzne stvari u životu. Podsetimo da je britanski bokser nosio najskuplje šortseve na svetu od 24-karatnog zlata. Šorts je napravljen 2014. i koštao ga je 47.000 dolara.