Bijonse slavi 40. rođendan na jahti Džefa Bezosa vrednoj 500 miliona dolara

Superzvezda Bijonse proslavila je 40. rođendan sa suprugom Džej Zijem na jahti Džefa Bezosa vrednoj 500 miliona dolara.

Svi volimo odmore, a poznate ličnosti su poput nas. Ali dok mnogi poznati ljudi plaćaju lepu sumu novca za opuštanje, mali broj njih dostiže status Bijonse i Džej Zija koji su iznajmili luksuznu jahtu Džefa Bezosa po zapanjujućoj ceni od četiri miliona dolara nedeljno.

Proslava 40. rođendana svetske zvezde uključivala je raskošan odmor u južnoj Evropi, posetu Francuskoj i Italiji sa njihovo troje dece.

Superzvezda "Crazy in Love" podelila je na Instagramu nekoliko fotografija sa njihovog putovanja dok je uživala u sunčanim danima na luksuznoj mega-jahti.

Osnivač Amazona i ambiciozni svemirski putnik, Džef Bezos, kupio je luksuznu jahtu pod nazivom The Flying Fox 2019. godine za 400 miliona dolara.

Sa dizajnom Espena Øina i izgradnjom Lurssena, neverovatna jahta nudi karakteristike koje će vas i čak 25 gostiju zabavljati duže vreme, jer dolazi sa bazenom od 12 metara na glavnoj palubi, bioskopom, noćnim klubom, liftom i dva heliodroma, koji nude prostor za najveće helikoptere na tržištu. Ne morate da brinete, jer možete imati 55 članova posade koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Iako to ne možemo videti na njenim slikama, tu su je spa, teretana, sauna, hamam i prostor za masažu. U hitnim slučajevima imate sve što vam je potrebno: opsežno područje hitne medicinske pomoći i komoru za dekompresiju.

Pevačica je takođe na fotografijama otkrila delić luksuznog enterijera koji je dizajnirao Mark Berimen.