Bicikl s potpisom Dior Homme

Kada brend kao što je Dior umeša prste u dizajn koji je van zone odevanja, znajte da je uspeh zagarantovan.

Brilijantni umovi i talentovani dizajneri Dior Homme još jednom su dali svoj dragoceni doprinos svetu dizajna i umtnosti kreiravši fantastičan bicikl u saradnji sa francuskim proizvođačem bicikla Bogarde. Rezultat je super stajliš bicikl Dior Homme x Bogarde BMX, toliko sofisticiran da ćete ga odmah poželeti.

Kompanija Bogarde je prepoznatljiva po minimalističkom pristupu kreiranja BMX bicikla, iako koristi samo vrhunske premijum materijale poput boks teleće kože kao i završne detalje sa hromiranim sjajem.

Ali šta je to tako posebno u vezi ovog bicikla? Pa, Bogard je evoluirao i iskoristio biserni okvir od čvrste građe dodavši ovom biciklu sedište od crne kože kao i jarko crvene akcente na gume i kočnice.

Limitirano izdanje bicikla inspirisano je uličnom kulturom 80-ih godina, koja često dominira u Diorovim muškim kolekcijama. Hromirani bicikl je dostupan u crnoj i crvenoj boji, a Diorov logotip ugraviran je na metalnim delovima bicikla. 

Kuriozitet je svakako i taj da će samo 70 ovakvih bicikala biti dostupno na prodaju po ceni od $ 3200, pa se dakle radi o čistom eksluzivitetu.

Zahvaljujući fotografijama modnog fotografa Patrika Demaršeljea, brzo ćete shvatiti da je ovaj bicikl vredan svake pare.

N.V.T.

Izvor Luxatic