10 najskupljih poklona iz Neiman Marcus ponude

Ovaj tekst namenjen je svim onim velikodušnim ljudima, koji ne štede novac kada kupuju poklone svojim voljenim osobama…

Neiman Marcus Christmas Book – 90.izdanje – dostupno je online, zajedno sa Fantasy Gift Listom. Na toj listi uvek se nalaze specijalni skupoceni predmeti i iskustva koja samo odabrani mogu sebi da priušte, i to samo u vreme praznika. Mi smo odlučili da vam predstavimo 10 najskupljih stavki, a krenuli smo od najjeftinije.

Za pesimiste – dušek sa ugradnim sefom – 25.000 dolara

Napravljen specijano za one koji uvek brinu o svojim stvarima, od strane umetnika Dejla i Brijana Džindžeriča iz Gingerič Built/Monterey Matress iz Kalifornije. U ovaj dušek možete zaključati sve što je za vas vredno i važno. Kako kažu iz ove kompanije, sef u dušeku je otporan na vatru i nemoguće ga je obiti. Sam dušek ima vrhunske opruge i postavu, a napravljen je od kanadskog drveta, organskog pamuka, vune i lateks penaste gume.

Uloga u brodvejskom mjuziklu “Waitress” – 30.000 dolara

Za sve one buduće zvezde. Budite deo postave najomiljenijeg mjuzikla, Waitress, u kom glavnu ulogu igra Džesi Mueler, a koji je režirala Dijana Paulus. Ovaj poklon uključuje i četiri karte za premijeru i bekstejdž propusnice.

Infinity Q60 Neiman Marcus Limited Edition – 63.000 dolara

Baziran na ultimantivnoj Red Sport 400 verziji novog 2017 Infiniti Q60. Ovaj automobil pokreće twin-turbocharged V6 motor sa 400 konjskih snaga. Enterijer i eksterijer sadrže izobilje visoke tehnologije i luksuznih detalja. Tu je BOSE zvučni sistem, opcija povezivanja sa pametnim uređajem, kožna sedišta i brojni detalji od karbona. Takođe, u pitanju je edicija ograničenog izdanja od 50 modela.

Privatni treninzi sa Džoom Montanom – 65.000

Za fanove NFL-a, privatni treninzi sa Džoom Montanom. Vi i tri vaša prijatelja možete provesti čitav dan  Montani. Džo će vas naučiti osnovama igre, pokazaće vam svoje specijalne tehnike i vežbe. Takođe, on će vam dati svoje mišljenje o vašoj igri, a dobićete i fotografiju sa njim i personalizovanu loptu.

Njegov i Njen Neiman Marcus ostrvski automobil sa Lili Pulicer – 65.000 dolara po osobi

Zašto se ne biste pretvarali da se na Jamajci, Bahamima ili u Monaku, čak i kada ste negde gde uopšte nije toliko toplo? Ovi ostrvski automobili, koji se prave od strane Island Car Limited sa Floride imaju tela od kompozitnih materijala, detalje od nerđajućeg čelika, snažne i čiste električne motore, jake baterije i zvučne sisteme BOSE. Lili Pulicer printovi krase sedišta i krovove ovih modela – zeleni za muškarce i roze za dame. Takođe, automobili dolaze sa odgovarajućim torbama, kupaćim kostimom za njega i kaftanom za nju i peškirima.

Personalizovana kolekcija od 36 Caldecott dečijih knjiga – 100.000 dolara

Ovo je za male milijardere u nastajanju. Knjige iz ove ponude su ili prva ili rana izdanja iz kolekcije koja traje već osamdeset godina. Sve knjige su u originalnim koricama.

Pidžama parti u Neiman Marcus butiku – 120.000 dolara

Pidžama parti u Neiman Marcus butiku u sred Menhetna – ovo je ostvarenje snova za mnoge ljude. Zapravo, ovo je namenjeno samo damama, a njih dvanaest može biti deo ovog iskustva. Tokom ove žurke, dame će dobiti monogramisane pidžame, tretmane lica, manikire, pedikire i frizure od Le Metier de Beaute.

Ekskluzivno iskustvo Grammy dodele nagrada –500.000 dolara

Vi i vaš prijatelj možete posetiti pedeset devetu dodelu Grammy nagrada sledećeg februara i sedeti u društvu zvezda. Ovaj poklon uključuje noćenje u Peninsula Beverly Hilsl hotelu, dve poklon kartice Neiman Marcus sa vrednošću od 1.000 dolara, termin sa Ketrin Blum, stilistom brojnih zvezda, koja će vam odabrati najbolju odevnu kombinaciju za to važno veče. Moći ćete da posetite probe za dodelu nagrada, turu bekstejdža, gala večeru pre nagrada i šetnju crvenim tepihom. Dobićete i zvanični poster sa dodele nagrada sa potpisima zvezda i unikatnu zlatnu Gibson Les Paul ’59 Reissue gitaru.

Nedelju dana na tri engleska imanja – 700.000 dolara

Grupa od osam osoba upustiće se na sedmodnevnu turu engleskim prostranstvima i imaće priliku da odsedne u tri veoma poznata imanja. Tura počinje u Londonu, a sav prevoz se odvija helikopterom. Prva stanica je 900 godina star Alnwick zamak, dom 12. Vojvode od Northumerlanda, gde ćete moći da uživate u gozbi koju priprema kuvar nagrađen Mišelin zvezdom. Sledeća je Wilton House gde ćete imati prilike da pohađate časove poloa i vidite impresivnu kolekciju novih i vintage automobila u domu 18. Erla od Pembroka. Poslednje stajalište je Blenheim palata, dom Vinstona Čerčila.

Cobalt Valkyrie-X privatni avion – 1.5 miliona dolara

O ovom avionu smo pisali pre nekoliko dana. Napravljen je od roze zlata, a za njega kažu i da je jedan od najbržih aviona koji će debitovati sledeće godine. Ima motor sa 350 konjskih snaga, a može poneti pilota i tri putnika. Ima ručno rađena sedišta od Alcantara kože.

D.Ć.