Živite kao Džejms Bond na nekoliko dana

Da li biste voleli da uživate u životu Džejms Bonda?

Pa, da budemo iskreni, sav novac ovog sveta vam ne može kupiti njegov izgled, stav i stil, a ni Bond devojke koje očigledno žude za njegovim kvalitetima koje novac ne može kupiti. Ono što nam ostaje jeste luksuz, koji definitivno odgovara na novac, u kom se može uživati i živeti. Ukoliko biste želeli da živite kaop Džejms Bond barem na nekoliko dana, znajte da je nekadašnja vila Ijana Fleminga, koja je deo GoldenEye odmarališta na Jamajci dostupna za iznajmljivanje.

Petosobna vila dolazi sa uslugom privatnog batlera i šefa, uz sopstveni bazen. Gosti mogu uživati u Bond tretmanu ne samo u luksuznu slavne vile koja će vas oduševiti svojim enterijerom, već i u uslugama koje dolaze uz nju. Airbnb je listovao ovu vilu kao deo svoje Luxe usluge kao deo obeležavanja dvadeset petog Bond filma.

Ukoliko uživate u aktivnostima na otvorenom, znajte da su vam na raspolaganju bazen i privatni roštilj, uz đakuzi i ležaljke. Svaka spavaća soba vile ima svoje privatno kupatilo, dok medijska soba ima TV, DVD plejer, Apple TV i zvučni sistem koji će vas oduševiti.

Cena jednog noćenja u ovoj vili je 7.340 dolara. Ali ipak, svi znamo da Bond nikada nije pristajao na jeftine kompromise.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja