Zavirite u vilu Casa Cavada koja dolazi sa sopstvenom plažom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Islas Secas (@islas_secas)

Ostrvo Sekas u Panami postalo je omiljeno mesto za putnike koji žude za mirom i uživanjem u prelepim pejzažima.

Sada je privatno odmaralište na ostrvu dodalo novu vilu za goste. Smeštena na okolnim liticama, Casa Cavada se može u potpunosti iznajmiti za do osam gostiju i ima sve što vam je potrebno za odmor sa pet zvezdica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Islas Secas (@islas_secas)

Vila se prostire na 830 kvadratnih metara, ima četiri spavaće sobe i šest kupatila, kao i sve pogodnosti koje su standardne u luksuznom hotelu, uključujući posvećenog kuvara koji će vam kuvati doručak svakog jutra, tim za domaćinstvo i menadžera imovine koji će organizovati safarije, ronilačke ekskurzije i spa tretmane. Vredi napomenuti i cene koje se kreću od 20.000 do 30.000 dolara po noći u zavisnosti od sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Islas Secas (@islas_secas)

Aktuelnu vilu dizajnirala je arhitektonska firma Hart Howerton iz Njujorka dok je Studio Tre bio zadužen za enterijer. Kada pogledate vilu videćete da fasada ima mnogo grubog kamena, ušuškanog ispod talasastog krova od eukaliptusa koji imitira krila leptira. Unutra, izložene grede eukaliptusa su održivo sakupljene u Brazilu, a lokalno koralno kamenje je korišćeno za pokrivanje podova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Islas Secas (@islas_secas)

Čak su i stabla sa ostrva koja su pala, pretvorena u različiti nameštaj za vilu, uključujući stolove i stolice. Na zidovima ćete pronaći ukrasne slike novih panamskih umetnika. 

Možete da se opustite oko bazena poluolimpijske veličine ili da se opustite na bilo kom od dnevnih kreveta. Tu je i dnevni boravak na otvorenom sa freskama na plafonima i terasa za ručavanje na otvorenom sa zadivljujućim pogledom na okean. Svaka od spavaćih soba ima sopstvena kupatila koja imaju prilagođene geometrijske pločice i prozore od poda do plafona i prostrane balkone. Ako nikada ne napustite vilu - a mi vas ne bismo krivili - Casa Cavada ima sve na licu mesta, uključujući privatnu plažu i sopstvenu teretanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Islas Secas (@islas_secas)

Privatno odmaralište na ostrvu može da primi samo 24 gosta istovremeno, tako da čak i pri punom kapacitetu, nikada nećete morati da brinete o gužvi.

Luxury Experience