Zavirite u prvi Viceroy hotel u Vašingtonu

Za svoj prvi hotel u Vašingtonu, Viceroy Hotels & Resorts je stvorio mesto koje proslavlja svoju destinaciju, a koje je osmišljeno kao bezbedni, komforni raj…

Smešten u Logan Circle delu grada, u građevini koja je nekada sadržala Mason & Rook hotel, dugoočekivani Viceroy Washington DC otvoren je sredinom meseca, sa pogodnostima poput kafea i vinskog bara sa najvećom baštom, krovnom terasom i 178 soba koje nisu samo među najvećim u gradu, već imaju jedinstvene ponude, poput virtuelnog konsijerža i prostrani odeljak za rad, što savršno odgovara potrebama putnika današnjice.

“Fokusirali smo se na lansiranje modernog hotela ispunjenog umetnošću, sa bezbednošću i komforom u centru naše pažnje, što je označilo promenu načina na koji smo nekada radili. Morali smo da pronađemo način na koji će naš tim obezbediti luksuz svim gostima u doba “nove normale”, što smo postigli naprednom posvećenošću čistoći i socijalnom distanciranju”, izjavio je Džefri Harvi, generalni menadžer hotela.

Moramo priznati da je scenografija ovog hotela jednostavno veličanstvena. Iza ogromne muralne fasade, gosti će pronaći prostore koji su savršeni omaž destinaciji. “Imali smo za cilj da kreiramo gostoljubivi hotel u komšiluku, koji akcentuje kreativni duh i diverzitet umetnosti u ovom distriktu. Dizajn hotela i njegova estetika inspirisani su neposrednim okruženjem”, izjavila je Dženifer Džonson, predsednik i CEO EDG Design studija, koji je radio na transformaciji građevine. Skladno tome, u ovom hotelu ćete pronaći galeriju sa rotacionim izložbama lokalnih umetnika, bar i restoran koji su omaž džez nasleđu Logan Circle, i umetničke komade koji na jedinstveni način pripovedaju priču o ovom gradu.

U sobama za goste, stvari poput prilagođenih džez muzičkih listi, dodatno će vas povezati sa ovim gradom, dok će nešto kasnije biti otvoren Hush, senzacionalni krovni koktel bar, uz savremeni Dovetail bar i restoran.