Zavirite u prvi svetski hotel od zlata

Kao što mnogi od vas znaju, već smo pričali o prvom pozlaćenom hotelu sveta, a ovoga puta smo dobili uvid u njegov enterijer…

Smešten u Hanoiju, ovaj hotel dobio je naziv The Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake. Ukoliko želite da uživate u čistoj raskoši, znajte da vas ovaj hotel ni u kom slučaju neće razočarati, već će vas opiti neverovatnom dozom zlata i sjaja. Ipak, iako izreka glasi da nije sve što sija zlato, u ovom slučaju je to istina – od šoljica za kafu, preko kada, umivaoika, toalet šolja, pa sve do neverovatnog infiniti bazena na krovu, koji je dekorisan pozlaćenim pločicama.

Ovaj hotel se nalazi u građevini koja je ima 25 spratova, a svojim gostima nudi 441 sobu i njegova izgradnja koštala je 200 miliona dolara. Njegov predivni infiniti bazen deluje kao da potiče iz mašte, a nudi vam savršeni pogled na grad.

Hotelski lobi će vam odmah staviti do znanja za kakvo iskustvo se morate pripremiti, jer je i sam dekorisan zlatom i zlatnim detaljima. Hotel odiše zlatnim glamurom, ne samo u svom enterijeru, već i u svim detaljima koji ga sačinjavaju – glavama tuševa, slavinama, česmama i priboru za jelo.

U hotelu, nema prostora koji nije dekorisan zlatom, a ta estetika primenjena je i na hranu i pića. Svi delikatesi koji su ovde pripremljeni dobijaju detalje od jestivog zlata, pa čak i kafa!