Zavirite u najluksuzniji hotel Saudijske Arabije

Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja svoju drugu znamenitost u gradu – Raffles The Palm Dubai, koji će otvoriti svoja vrta na samom početku sezone zimskih godišnjih odmora u ovom delu sveta…

Smešteno na zapadnom polumesecu Palm Jumeirah, ovo luksuzno odmaralište na plaži nudi urbani smeštaj, spektakularne doživljaje obedovanja i čitavu flotku pogodnosti, uključujući i zapanjujuću privatnu plažu i nagrađivani pariski Cinq Mondes Spa, koji ima dvadeset tri sobe za tretmane, dva privatna kupatila i zatvoreni bazen.

Sa stanovišta smeštaja, odmaralište nudi vrhunski stilizovane sobe i prostrane apartmane sa spektakularnim starinskim nameštajem. Svaka soba ima balkon ili terasu sa panoramskim pogledom, dok je tu i čitava zbirka privatnih vila. Sveukupno, odmaralište sadrži 389 soba, koje idu od 61 do 203 kvadratna metra, uz apartmane uključujući Duplex, Signature Ocean Suites, Premier Palm Suite, predsedničke i kraljevske opcije, koje idu od 100 do 750 kvadratnih metara,

Oni koji žele da se opuste i maksimalno uživaju, mogu se odlučiti za neku od luksuznih vila, koje mere od 950 do 1050 kvadrata, a imaju po četiri spavaće sobe, ugrađene spa odeljke i privatne bazene, kao i jednostavne pristupe netaknutoj, privatnoj plaži.

Kada se radi o obedovanju, odmaralište nudi veliki broj opcija, uključujući Le Jardin, Matagi, SOLA i Raffles, dok je gostima na raspolagaju i Raffles Club koji će sadržati prekrasni meni Aperitivo. Uz poznatu dvadesetčetvoročasovnu personalizovanu uslugu batlera i mnogo toga dostupnog na zahtev, ovo odmaralište vam nudi najraskošnije iskustvo, o kom ste do sada mogli samo da maštate.