Zavirite u najlepše odmaralište Maldiva

U proteklih 365 dana, mnogi od nas su svoje slobodno vreme provodili maštajući o putanjima, istraživanju udaljenih delova sveta i pravom, luksuznom odmoru koji smo zaslužili nakon svih nedaća koje su zadesile našu planetu…

Pandemija korona virusa uspela je za kratko vreme da promeni sve naše navike, odvoji nas od nekadašnjeg načina života i unese nam strah u kosti. Budući da se zahvaljujući napretku i razvoju medicine pandemiji uskoro bliži kraj – ili se svi barem tako nadamo – pravo je vreme da počnemo da planiramo svoje nove avanture, koje će nas odvesti gde god da naše srce poželi.

Ljubitelji metropola će se verovatno odmah nakon ukidanja pandemije uputiti pre nekom od velikih gradova, i ponovo će biti u prilici da istražuju nove i drugačije kulture, ispituju dela vrsnih umetnika davno prošlih vremena i uživaju u zvucima muzike. Ponovo će osvojiti restorane, bašte kafea i barova, sjatiće se u pešačke zone i svojim cipelama, koje su praktično bile na godinu dana neplaćenog odmora, ponovo zagrejati đonove.

Oni drugi, ljubitelji prave avanture u prirodnim okruženjima, verovatno će odmah poželeti da se nađu na obali mora, u srcu džungle ili na pustom ostrvu koje je podređeno samo njima i njihovim željama. Jedno od njih, predstavljamo vam danas.

Smešteno u samom srcu Indijskog okeana, ovo predivno odmaralište nudi vam vile iznad vode, paviljone za jogu, spa centar i vaš lični tim konsijerža koji će ostvariti sve vaše želje. “Posvećeni smo našoj misiji da Ithaafushi – The Private Island odmaralište učinimo traženom, svetskom destinacijom, koja će sve svoje karte predstaviti samo privilegovanoj nekolicini. Naš tim je u potpunosti posvećen osiguravanju da svaki trenutak koji provedete u ovom odmaralištu bude personalizovan, okarakterisan izuzetnom uslugom i pažnjom posvećenom detaljima”, izjavio je Etijen Dalankon, generalni menadžer Waldorf Astoria Madlives Ithaafushi odmarališta.

Sa dovoljno prostora za do dvadeset četiri gosta i površinom od skoro 35.000 kvadrata, Ithaafushi, što u prevodu znači “Ostrvo Bisera”, predstavlja najveće maldivsko privatno ostrvo odmaralište do sada. Smešteno između prefinjene obale sa belim peskom i kristalno čistih plavih voda okeana, odmaralište je već sada postalo jedno od najpoželjnijih na čitavoj planeti, nudeći neverovatnu privatnost i ekskluzivnost u podjednakoj meri.

Zajednička dnevna soba odmarališta, Haali, dopašće se gostima svih generacija – svojim otvorenim prostorom, ona pruža uživanje u neverovatnom pogledu, prelivajući se prema terasama i baštama smeštenim ispred nje. Gosti odmarališta mogu organizovati svoje zabave pod zvezdanim nebom, uživati u bioskopima na otvorenom ili u bazenu dužine 35 metara.

Okruženi tropskim rastinjem i predivnim plažama, gosti će biti osvojeni opštim osećajem mira i relaksacije. Svaki pedalj ovog prostranog raja jedva čeka da ga najuporniji otkriju, dok uživaju u šetnji po njegovim krivudavim stazama između palmi i drugih simpatičnih biljaka.

Takođe, gostima će na raspolaganju biti i Wellness Concierge, koji će im pružiti uživanje u aktivnostima krojenim po njihovoj meri, a koja će im dati priliku da se ponovo povežu sa prirodom kroz meditaciju ili jogu, zajedno sa teretanom i spa centrom iznad vode. Ukoliko vaš odmor iz snova ne uključuje preveliku količinu fizičke aktivnosti, na raspolaganju su vam ležaljke ispod palmi u kojima ćete moći da maštate o sasvim drugačijem životu.

Nakon ogromnog broja dana koje smo proveli zatvoreni u svojim domovima, odmor na ovakvoj destinaciji će nam zaista pomoći da povratimo svoju snagu i pripremimo se za neke buduće izazove koje će nam život nametnuti…