Zavirite u ikonični hotel na Beverli Hilsu

Otvoren 1955.godine, Beverly Hilton hotel dugo je bio ikona Los Anđelesa, poznata kao mesto gde poznati i imućni uživaju oko čuvenog bazena Aqua Star, koji je najveći na Beverli Hilsu…

Ujedno, slavne ličnosti se upravo ovde okupljaju svake godine, zarad dodela nagrada Zlatni Globus i Gremi. Ipak, kao što je to slučaj sa mnogim holivudskim legendama, vreme koje prolazi zahteva malo “zatezanja”, kroz koje je slavni hotel sa 566 upravo prošao. Čak 35 miliona dolara je uloženo u njegov novi izgled, sa novim predsedničkim apartmanom i šesnaest penthaus apartmana.

“Beverly Hilton je oduvek bio epitet centra gde se holivudski glamur susreće sa elegancijom Beverli Hilsa, pa smo osećali da je došlo krajnje vreme da ova legenda dobije savremenu transformaciju, bez gubitka interesantnih aspekata koji ga čine toliko ikoničnim”, izjavio je Sendi Marfi, generalni direktor hotela. Sa tim na umu, Paul Duesing Partners studio kreirao je specifične dizajnerske priče za ovu modernu građevinu i njen bazen, reprodukujući ambijent letovališta i egzotičnog odmora, gde su sve sobe dobile svoj preobražaj kao deo ovog projekta.

Među sobama se nalazi i Predsednički apartman, kao najbolja ponuda hotela. Nekada preplavljen tamnim drvetom i teškim bordo i zlatnim tkaninama, ovaj apartman sa jednom spavaćom sobom sada je dobio svež, moderan stil, sa daleko mirnijom paletom boja, uz brojne moderne tehničke pogodnosti, mermerni kamin, ugradni garderober, samostojeću mermernu kadu, privatni bioskop i bilijarski sto. Sličan ambijent se sada može pronaći i u 16 Penthaus apartmana, od kojih su mnogi ugostli slavne ličnosti, predsednike i članove kraljevskih porodica tokom svog životnog veka.

Verujemo da cena boravka u ovim smeštajima prati luksuz kojim su protkani u svom enterijeru, ali ponekad, visoka cena zaista donosi mnogo bolji užitak.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja