Zavirite u hotel „B Mansion“ inspirisan Barbie glamurom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by veliz (@veliz_arquitecto)

Postoji neosporna Barbie magija koja nadilazi generacije...

Nedavni bioskopski poduhvat ne samo da je ponovo pokrenuo ovu magiju, već je Barbie odveo do novih visina. Blokbaster film „Barbie“ osvojio je srca ljudi širom sveta, obeležavajući trijumfalni povratak voljene lutke u popularnu kulturu i ponovo rasplamsavajući Barbie groznicu na izuzetan način. Jedna takva manifestacija ove obnovljene strasti je hotel Barbie Miami Mansion.

Kompanija Veliz Arquitecto je kreirala ovu jedinstvenu reinterpretaciju kultne Barbie vile, spajajući šarm i zabavu Barbie univerzuma sa živim stilom Majamija. Rezultat je očaravajući spoj hirovitosti i glamura, fizičko otelotvorenje radosti koju je film o Barbie izazvao kod publike širom sveta.

Crpeći inspiraciju iz Barbie modnog stila, fasada je elegantna mešavina pastelnih nijansi - ružičaste, tirkizne, lavande - isprekidane svetlucavim zlatnim akcentima. Okolina vile, sa bujnim vrtovima i visokim palmama, odražava tropsku privlačnost Majamija, stvarajući rajski ambijent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by veliz (@veliz_arquitecto)

Na samom ulazu, posetioce dočekuje veliki foaje, dizajniran da odražava Barbie stil. Dekor, elegantna mešavina klasičnih i modernih elemenata, prikazan je kroz zidove od ogledala koji su ukrašeni motivima u obliku srca. Eterična mešavina belih i ružičastih mermernih podova dodatno naglašava atmosferu sofisticiranosti i elegancije.

Igraonica je bujica boja i oda višestrukoj karijeri slavne Barbie. Izložena je kolekcija Barbie lutaka obučenih u različite odevne kombinacije koje predstavljaju različite profesije, što pokazuje stvarni prikaz filmske proslave njene svestranosti. Pored toga, kućni bioskop opremljen luksuznim ružičastim sedištima i najsavremenijim projektorom poziva goste da ponovo prožive Barbie avanture.

Dvorište vile je dizajnirano da pruži i zabavu i opuštanje, slično duhu filma. Centralni deo zauzima infinity bazen okružen čudesnim ležaljkama i suncobranima u obliku cveta. Bar pored bazena, koji nudi širok izbor osvežavajućih tropskih koktela, savršeno odražava živahnu atmosferu Majamija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by veliz (@veliz_arquitecto)

Oponašajući sklonost Barbie heroine slavlju kako je prikazano u filmu, vila se može pohvaliti sofisticiranom prostorijom za događaje. Sa elegantnim dizajnom i prostranim plesnim podijumom, ovaj prostor je savršen za održavanje glamuroznih događaja koje bi i sama Barbie odobrila.

Vila Barbie u Majamiju predstavlja omaž kultnoj lutki i fenomenalnom uspehu njenog nedavnog blokbaster filma. To je prostor u kome se Barbie šarm prepliće sa živahnim duhom Majamija, nudeći jedinstven spoj zabave, stila i luksuza.

Luxury Experience