Zašto ovog leta morate posetiti Antaliju?

Konačno smo dočekali doba godine u kom možemo planirati svoje godišnje odmore, bez bojazni da će oni morati da budu otkazani ili odloženi zbog korona virusa…

Po svemu sudeći, pandemija je konačno pod našom kontrolom i krajnje je vreme da počnemo da se vraćamo životu na koji smo pre nje navikli. I dok smo se prošle godine vodili maksimom “bolje u lavoru, nego na moru”, zabrinuti zbog svoje bezbednosti i bezbednosti naših voljenih, ove godine želimo da se prepustimo novim avanturama, otkrijemo nove delove sveta i prepustimo se komforu onih sa kojima se već dobro poznajemo.

Kao pravi biser Mediterana, koji ste verovatno već istražili uzduž i popreko, Antalija je u svojoj srži idealna harmonija prirode, raznolikosti, kvaliteta i uspomena koje će vas pratiti dugo godina. Ovaj grad sa milionskom populacijom nalazi se u istoimenoj provinciji, a na zapadu ga akcentuje predivna i impozantna planina Taurus.

Sa primarnom lokacijom na turskoj rivijeri, Antalija je jedan od pet najposećenijih gradova sveta, koji na godišnjem nivou poseti više od 10 miliona turista, koji se iznova vraćaju, uvek zadovoljniji i srećniji svojim izborom. Putevi oivičeni redovima palmi, hoteli različitih kategorija i bajkovita marina samo su neki od detalja koji ovaj grad čine savršenim mestom za godišnji odmor.

Antalija vam može pružiti mnogo više od prirodne lepote, vodopada, planina i peščanih plaža, jer je bogata istorijom, znamenitostima i brojnim drugim lokalitetima koje vredi posetiti, poput kamena koji gori već vekovima.

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo pet najboljih hotela ovog regiona, koji zaslužuju i više od pet zvezdica, jer će vas maksimalno razmaziti i pretvoriti u hedoniste koji su žudeli za odmorom od ostatka sveta. Odabir hotela ponekad može biti pravi izazov, posebno kada na rasplaganju imamo brojne opcije, pa se nadamo da će vam naša selekcija barem u nekoj meri pomoći.

Otkrijte ih u galeriji i počnite da planirate svoj antalijski odmor. Koji god da odaberete – bićete i više nego zadovoljni!

« 1 2 3 4 5 »

Luxury Experience