Zašto je Ibica savršeno mesto za odmor?

Tražite savršeno mesto za beg za Dan zaljubljenih, medeni mesec ili jednostavno želite da sa voljenom osobom provedete romantičan vikend?

Onda je Hacijenda pod nazivom Na Xamena na severnoj obali Ibice, pravo mesto za vas. Jedan od najromantičnijih hotela na Ibici, nudi takođe do sad neviđeni i najlepši pogled na čitavim Balearskim ostrvima. Ovo uopšte ne iznenađuje kada shvatite da je hotel situiran na dramatičnih 180 metara iznad nivoa mora na ivici same litice, okružen borovom šumom, sa  fenomenalnim pogledom na Mediteran u svom njegovom sjaju.

Ovo je jednostavno rečeno, jedno od onih mesta koje možete da vidite i da vam sutradan ne bude žao što ste umrli. Spektakularno, je previše jednostavna reč, koja bi mogla da opiše kakav užitak očekuje goste ovog hotela. Glavna atrakcija samog kompleksa, svakako su Cascades, serija zagrejanih spoljnih bazena koji su povezani vodopadima na različitim nivoima. U njima gosti mogu uživati u lekovitoj talaso terapiji.

Takođe, dok uživate u relaksirajućoj masaži, možete posmatrati zalazak sunca na zapadu ostrva. Ovaj kompleks poseduje 4 restorana, uključujući i jedan istočnjački i još dva čije su terase na različitim nivoima, a imaju pogled na more. U baru kraj bazena možete degustirati neke laganije obroke i pića. Skoro svih 77 soba i apartmana imaju spektakularan pogled na more. One koje su u kategoriji Eden imaju i velike tople đakuzije u privatnim dvorištima. Sve sobe su uređene sa neverovatnim ukusom i poseduju tv, mini bar, i privatno kupatilo. Hotel poseduje i SPA centar, teretanu, teniski teren i 3 bazena namenjena gostima.

Osoblje hotela koje vam je na usluzi 24 sata, može vam pružiti sve neophodne informacije koje se tiču same Ibice, mogu vam srediti transport od hotela do odredišta koje vas zanima, mogu vam pomoći oko iznajmljivanja automobila ili izvršiti rezervaciju u noćnom klubu ili u restoranu umesto vas.

Sve ovo se nalazi na samo 20 minuta od centra Ibice koja je poznata po 24 časovnom haotičnom životu, celodnevnim žurkama… Zato i ne čudi podatak da mnoge osobe biraju upravo ovu hacijendu za bekstvo od svega malo pre pomenutog, a opet u mogućnosti su da uživaju u ovom spektakularnom ostrvu.

Luxury Experience