Započnimo godinu na pravi način - odmorom na Bermudima

Nova godina je počela i sigurni smo da ste svi uzbuđeni zbog mogućnosti koje nam ona nudi…

Ako još uvek niste napravili planove za odmor ove godine, dozvolite nam da vam preporučimo da posetite Elbow Beach, odnosno Bermude, gde se ovo magično odmaralište nalazi. Ovde možete posmatrati izlazak sunca tokom jahanja konja, ili se možete opuštati tokom čitavog dana uz azurnu vodu Atlantskog okeana, koja zapljuskuje pink peščane plaže, oivičene predivnim baštama.

Elbow Beach se nalazi na južnoj obali Bermuda i nudi vam 98 šarmantnih soba za goste u kolonijalnom stilu, pri čemu vam svaka od njih obećava komfor, privatnost, luksuz, nekoliko modernih detalja i vrhunski pogled na okean. Ovo zaista zvuči kao dobar početak nove godine, zar ne?

Ako se pitate šta još možete raditi dok ste ovde, ne brinite, dosada ovde nije opcija. Klinci se mogu zabavljati u klubu koji je posvećen njima, dok se odrasli opuštaju uz holističke tretmane spa centra sa privatnim sobama za tretmane sa granitnim kadama, kišnim tuševima i naravno, pogledom na okean.

Oni koji su želji malo avanture, mogu istraživati grebene i olupine brodova nadomak obale, ili se pak opuštati pored bazena uz predivne koktele. Verujemo da će vas lepota ovog mesta i njegovog okruženja ostaviti bez teksta, ali nam javite kako vam je bilo ako ga posetite.