Za savršen odmor na Mikonosu - posetite Bill & Coo Suites and Lounge

Većina nas je videla ritual parenja ptica. Privrženost je u potpunosti vidljiva dok će mužjak noja, labuda ili pauna izvesti svoju najbolju predstavu kako bi zaneo ženku koju želi.

Kitnjasti ples uključuje širenje njegovog koloritnog perja, ljuljanje vrata i dodavanje koketne serenade zvukova nastupu. Bill and Coo je referenca na to kako golubovi izražavaju svoju želju i inspiracija je za jedno od najromantičnijih letovališta na Mikonosu, ako ne i na svetu, Bill & Coo Suites i Lounge.

Ne postoji drugi način da se opiše Bill & Coo Suites i Lounge osim romantično i šik. Ovo skrovište za parove se nalazi visoko na stenovitoj litici sa spektakularnim pogledom na Egejsko more. Lokacija je takođe idealna, svega dvadesetak minuta hoda do grada Mikonosa i destinacija za kupovinu, restorana na otvorenom i, naravno, noćnog života i klupske scene po kojoj je Mikonos poznat. Ono što lokaciju čini tako idealnom je to što je blizu, ali dovoljno daleko na mirnom mestu stvorenom za odmor, opuštanje i romantiku.

Ono čime će većina oduševiti kada pristigne u Bill and Coo je scena na bazenu, koji svojom lepotom ispunjen samopouzdanjem zauzima mesto u našim Instagram feedovima, tačnije ono koje baš njemu pripada.

U bilo koje doba dana pogledi nikada ne prestaju da očaravaju, ali su oni koje možemo videti u sumrak, dok Jadransko more predstavlja ogledalo za ples sunca i tame definitivno najmagičniji. U tom trenutku, postavka bazena se menja skoro kao da je u pitanju scenska predstava. Raspored ležaljki i suncobrana za sunčanje brzo je zamenjen salonom za noćni život sa kaučima i niskim stolovima namenjenim parovima da se prepuste kulturi koktela dok uživaju u očaravajućem grčkom zalasku sunca.

Slikovita terasa pored bazena samo je jedna od mnogih dizajnerskih karakteristika hotela. Čitavo odmaralište je ljubazno i ultramoderno, ali minimalističko na najbolji način. Daleko je od vrhunskog luksuznog dekora - umesto toga očekujte izrazitu jednostavnost i nenatrpan prostor koji uzrokuje da se gosti osećaju mnogo opuštenije. Povišeni nivo tradicionalnog dekora ostrva je uzvišen sa završnim obradama od prirodnog drveta i stena, savremenim nameštajem i dramatičnim osvetljenjem.

Prekrasan dizajn se ne završava na bazenu i zajedničkim prostorijama. 32 apartmana nastavljaju njegovu priču u otvorenim životnim prostorima koji imaju bele zidove, podove od poliranog betona spremne za bosonoge, lenje dane i plafone sa izloženim drvetom i rešetkama. Nameštaj uključuje izuzetno udobne krevete Cocomat zajedno sa ručno rađenim nameštajem od kestena. Sobe imaju visokotehnološki zvučni sistem sa plejlistama povezanim na iPad. Hotel čak nudi i besplatan mobilni telefon za ličnu upotrebu tokom vašeg boravka.

Svi apartmani uključuju prostrane verande, privatne đakuzije ili privatne bazene sa pogledom na Egejsko more i redovno zakazane romantične zalaske sunca. Apartmani sa bazenima nude ugodan otvoreni prostor sa bazenom sa kontrolisanom temperaturom napravljenim za privatne trenutke sa vašom voljenom osobom. Bazen sa beskonačnim ivicama upotpunjen je kaučem na otvorenom i uzdignutim ležaljkama idealnim za sunčanje bez preplanulih linija dok se pruža panoramski pogled na more. Da bi prostor bio potpun, spoljašnji deo ima sto za doručak u sopstvenoj sobi.

Kulinarsko iskustvo u Bill and Coo hotelu je izuzetno i sa jednim od najboljih restorana na ostrvu. Gastronomski projekat nudi tradicionalna grčka jela visoke kuhinje, dok uključuje osam ukusnih jela napravljenih od svežih i lokalnih proizvoda i praćenih vinom iz njihovog velikog vinskog podruma.

Bogat doručak se služi a la carte sa tradicionalnim i mediteranskim opcijama, a u ponudi su grčke pite i peciva, tanjiri sa mezetlucima, feta sirom i maslinama, ukusni smutiji i sveži sokovi.

Bill & Coo Suites and Lounge nudi mali, ali vrhunski spa centar sa širokim spektrom tretmana, od masaža do terapija za podmlađivanje sa proizvodima švajcarskog brenda Valmont. Postoje individualni tretmani i tretmani za parove, kao i sauna, parna soba i đakuzi. Za one koji žele da ostanu u formi, hotel nudi objekte za vežbanje i dostupnog fitnes instruktora.

Daleko od hotela, sve što Mikonos može da ponudi nalazi se na vašem pragu. Grad Mikonos i njegov lavirint uskih šetališta prekrivenih bugenvilijom i turističkih atrakcija čekaju samo na vas, kao i mnoštvo klubova na plaži oko ostrva gde se čini da je otvaranje flaša šampanjca nacionalna zabava. Daleko od scene žurki, Mikonos nudi obilje prirodnih aktivnosti, kao i samo istraživanje automobilom, duge šetnje po krajoliku i prevazilaženje sjaja kako biste istražili bogatu grčku kulturu ostrva.

Na kraju krajeva, ovo je ostrvo poznato po plažama okupanim suncem sa plažom Megali Ammos nekoliko minuta hoda od hotela. Bill and Coo podjednako privlačni sestrinski hotel, Bill and Coo Coast Suites, nudi destinaciju na plaži koju morate posetiti sa besplatnim transferima. Smešteno na sunčanom delu plaže Agios Joanis, odmaralište ima ekskluzivni restoran Beef Bar na obali samo za odrasle sa ležaljkama, peskom i kupanjem u prelepom Agejskom moru.

Bill and Coo je jedan od retkih hotela u kojima se čini da sve ide kako treba. Opuštena atmosfera, šik dizajn, sjajna kuhinja i duga lista sadržaja i usluga čine ga dragocenim draguljem luksuznih hotela na ostrvu. Jedini problem sa Bill and Coo hotelom je to što je toliko popularan i ekskluzivan i, s obzirom da njihovi stalni gosti često rezervišu godinama unapred, pa je pitanje da li ćete moći da rezervišete svoj odmor u željenom terminu. Pametan putnik rezerviše četiri meseca unapred, ako ne i ranije. Šik odmaralište je otvoreno od aprila do oktobra.

Luxury Experience