Za radost i dobar provod: novi hotel Farela Vilijamsa

Čovek koji je svetu podario pesmu “Happy”, upravo se sprema da lansira svoj novi Goodtime Hotel u Majami Biču…

Taj čovek je naravno Farel Vilijams, koji je u partnerstvu sa mogulom noćnih klubova, Dejvidom Gratmenom, odlučio je da svetu podari oazu sa 266 soba na obali okeana, koja će biti poznata kao trendi i osvežavajući dodatak hotelskoj sceni u Majamiju.  

Pre nego što pređemo na detalje o sedmospratnoj strukturi sa belim stubovima i staklenim vrhom dok zauzima čitav blok na istorijskoj aveniji Vašington u Majami Biču, podelićemo sa vama šta Vilijams ima da kaže o hotelu: „Dobre vibracije, dobra energija, dobra karma, dobra hrana, dobra muzika, dobro okruženje. Na vama je da dođete, a onda ćete osetiti sve to na svojoj koži. Mi to nazivamo duhovnim Wi-Fi“.

Hotel sa 266 soba okaratekrisan je bazenom na trećem spratu, lobi ložom, restoranom, otvorenim prostorima za vežbanje, studiom za snimanje i velikim prodajnim prostorom. Art Deco koreni ovog lokaliteta svakako će impresionirati čak i one najizbirljivije među nama. Predivna vibracija hotela postignuta je kroz očuvanje njegove originalne fasade uz nove dodatke, sa zelenim detaljima koji su delo pejzažnog arhitekte Rejmonda Džanglsa.

Dizajner enterijera, Ken Fulk, predstavio je svoj čuveni ornamentni dodir: “Mislim da, kada vidite sve ove prostore zajedno, dobijate osećaj da oni možda potiču iz 19.veka, u kombinaciji sa Dolce Vita načinom života i optimizmom osamdesetih”. Kako saznajemo, Goodtime Hotel će biti otvoren već u januaru iduće godine, a nadamo se da će ponovo uspeti da svet učini srećnim.