Young Island Resort - savršeno mesto za rajski odmor

Young Island Resort je privatno, luksuzno odmaralište smešteno u samom srcu Kariba…

U pitanju je pravi raj sačinjen od delikatnog peska i tirkiznog okeana, koji meri oko pet hektara, koji su uglavnom sastavljenih od tropskih brda, uz luksuzni hotel. Young Island Resort postoji već oko 48 godina, a tokom prethodnog perioda, on je stekao svoju vernu klijentelu. Destinacija je poznata kao idealno okruženje za organizovanje venčanja i provođenje medenog meseca, u zaista idiličnoj postavci.

Ovaj posed ima 29 privatnih loža koje su raštrkane po ostrvu, uglavnom na nežnim padinama brda, sa pogledom na okean, dok svaka od njih ima tuševe u bašti i otvorene terase, a neke dolaze sa privatnim bazenima.

Gostima je na raspolaganju i spa centar, uz teniski teren i bar u moru. U ponudi su dve trpezarije, sa prostorom koji je rezervisan za formalno obedovanje, i jednim koji je znatno ležerniji.

Dekoracija enterijera loža možda mora biti modernizovana, ali zadovoljstvo buđenja sa pogledom na Karibe nema cenu. Ukoliko imate dovoljno duboke džepove, možete ovo ostrvo učiniti svojim po ceni od skoro 9 miliona evra i razviti ga onako, kako bi želite.