Wellness između planine i mora: Peliva Nature & Suites u Pelionu

Doživite ultimativno iskustvo gostoprimstva i wellnessa između planine i mora...

Pelion, taj dragulj u srcu Grčke, poziva nas da se prepustimo čarima proleća i sanjarimo o nezaboravnim avanturama. Ovaj magični region spaja čarobne planinske vrhove sa beskrajnim plavetnilom mora, nudeći nam izuzetno iskustvo koje ćemo dugo pamtiti. A kad je reč o savršenom mestu za boravak, Peliva Nature & Suites u južnom Pelionu zauzima prvo mesto. Smesten usred bujne vegetacije maslinjaka, ovaj rajski kutak nudi tihi beg od svakodnevnice i nezaboravnu bliskost sa prirodom. Zamislite samo šetnje među zelenim zasadima maslina, dok vas sunčevi zraci miluju, ili trenutke opuštanja na obali uz šum talasa. Pelion je prava riznica čuda, a Peliva Nature & Suites je vaša ulaznica u ovaj magični svet.

Sa veličanstvenim pogledom na Pagasitski zaliv i dizajnom koji je u skladu sa prirodnim okruženjem, Peliva Nature & Suites obećava autentično iskustvo. Tri apartmana Atina, Hera i Afrodita, obuhvataju mudrost, moć i lepotu, baš kao tri boginje mitologije. U apartmanima, estetika poštuje pejzaž, a zemljani tonovi su kombinovani sa jednostavnim linijama koje ističu prirodnu lepotu. Velike otvorene terase, pergole od kestena i vrbe, biljaka i maslina prenose osećaj zemlje sa aurom mira i opuštenosti. Arhitektonski dizajn i dizajn enterijera nose potpis G2lab stvarajući boemsku šik atmosferu.

Doručak se služi na velikom stolu ispod centralne pergole i uključuje domaće džemove, pite, jaja i voće domaćih proizvođača, jogurt proizveden u obližnjem manastiru, masline i maslinovo ulje.

Atmosfera i toplina Peliva Nature & Suites u Pelionu čine autentično iskustvo gostoprimstva koje je neraskidivo povezano sa prirodom, što ga čini idealnom destinacijom za harmoniju i blagostanje.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience