Waldorf Astoria osvaja Kostariku

Više slika

Više slika

Moramo priznati da luksuz nikada nije izgledao ovako privlačno...

Smešten na dramatičnom poluostrvu Kasike na litici u proslavljenoj provinciji Guanakaste u Kostariki, gde se nalazi jedna od „plavih zona“ na svetu, Waldorf Astoria Residences Guanacaste je zvanično lansiran kao debi brenda u Kostariki, donoseći neuporedivu priliku privatnog vlasništva za ekološki bogato i vizuelno zapanjujuće okruženje na obali okeana.

Sa panoramskim pogledom na Tihi okean i zaliv Papagajo, Waldorf Astoria Residences Guanacaste ima 19 kondominijumskih rezidencija i 22 kuće na imanju pored očekivanog Waldorf Astoria Guanacaste sa 190 soba. Objekat je udaljen samo 25 minuta od međunarodnog aerodroma Daniel Oduber Kuiros (poznatog i kao Međunarodni aerodrom Liberija), koji nudi direktan pristup letovima sa međunarodnog aerodroma San Francisko, kao i više od 20 drugih međunarodnih i domaćih lokacija.

Dizajnirane imajući na umu održivost, rezidencije i zajednica postavljaju novi standard za luksuzan život, dajući prioritet biofilnom dizajnu, očuvanju jedinstvene prirodne topografije i autohtonih vrsta, i implementaciji visokoefikasnih sistema grejanja, hlađenja i otpadnih voda. Waldorf Astoria se udružio sa nagrađivanim timom arhitekata, dizajnera i planera, uključujući Garnier Arquitectos, Robles Arquitectos, Gensler i EDSA, da oživi ovu viziju, neprimetno integrišući elemente okolnog prirodnog okruženja u zajednicu.

Ovaj promišljeni dizajn se nastavlja u čitavom prostoru, omogućavajući vlasnicima kuća pristup pogodnostima na samo nekoliko koraka od rezidencija, uključujući vodene elemente, spa centar inspirisan cenotima izgrađen na vrhu prirodnog potoka, klub na plaži, više restorana, objekata za događaje i sala za sastanke, i umirujući holistički wellness centar sa najsavremenijom teretanom, studijom za pokrete, jogom na otvorenom i termalnim bazenima.

19 kondominijumskih rezidencija se kreću od dve do tri spavaće sobe na 150 do 220 kvadratnih metara, sa dvosobnim rezidencijama počevši od 1,62 miliona dolara i rezidencijama sa tri spavaće sobe od 2,72 miliona dolara. Kupci koji traže veći smeštaj mogu birati između 22 kuće na imanju, sa planom prostora koji uključuje četvorosobna, dvospratna imanja na 399 kvadratnih metara; imanja sa pet spavaćih soba i dva sprata na 498 kvadratnih metara; i trospratna imanja sa pet spavaćih soba na 499 kvadratnih metara. Cene imanja počinju od 5,31 miliona dolara za varijante sa četiri spavaće sobe i 6,37 miliona dolara za opcije sa pet spavaćih soba. Sve rezidencije i imanja dolaze kompletno namešteni, a vlasnici imaju mogućnost da svoj dom uključe u program iznajmljivanja za odmor.

Luxury Experience