Waldorf Astoria Hotels & Resorts debituje prvim hotelom u Kuvajtu

Sjajno utočište nudi 44 raskošna apartmana, ogroman spa centar i tri restorana.

Hiltonov čuveni hotelski brend, koji je prisutan na više od 30 lokacija širom sveta, otvorio je svoj prvi hotel na Bliskom istoku.

Novi hotel je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od nekih od najpopularnijih lokacija i atrakcija u Kuvajtu, kao što su Velika džamija i Kuvajtska opera. Drugim rečima, to je savršena baza za one koji vole da istražuju grad.

Hotel sa 200 soba inspirisan je originalnim Waldorf hotelom u Njujorku i ima iste elegantne enterijere sa zlatnim elementima. Pored niza savremenih soba, hotel ima 44 raskošna apartmana sa pogledom na obrise grada. Međutim, pravi dragulj je elegantni Kraljevski apartman na poslednjem spratu. Prostire se na više od 370 kvadratnih metara, nudi dve spavaće sobe, dva kupatila, prostrani dnevni boravak, kancelariju, trpezariju i, naravno, panoramski pogled. Takođe ćete imati na raspolaganju ličnog batlera koji će se pobrinuti za sve vaše zahteve.

Svi gosti će uživati u ličnoj usluzi Waldorf konsijerža koji može da organizuje iskustva po meri tokom vašeg boravka. Oni koji borave u sobama Ikaros Club, Ikaros Club Suites, Presidential Suites ili Royal Suite takođe će dobiti ekskluzivan pristup Ikaros Clubu koji uključuje posebne opcije za ručavanje, biblioteku, poslovni centar i privatnu salu za sastanke sa personalizovanom uslugom. Pored toga, ovde postoji dečiji klub koji će zabavljati mališane.

Još jedan vrhunac hotela je spa centar. Površine više od 1300 kvadratnih metara, dolazi u kompletu sa tri hamama, dva bazena za vitalnost i nizom tretmana za podmlađivanje. U skladu sa ostatkom Waldorf hotela, nova lokacija služi i gurmanima. Imaćete tri opcije za ručavanje, uključujući vrhunski restoran pod nazivom AVA, japanski restoran po imenu ROKA i mesto nazvano Peacock Alley koje služi za uživanje u popodnevnom čaju.

Ovaj hotel će zapravo biti treća nekretnina kompanije Hilton u Kuvajtu, ali prva brenda Waldorf Astoria u zemlji.

„Veoma smo uzbuđeni što ćemo proširiti naš portfolio u Kuvajtu kako bismo uključili kultni Waldorf Astoria, koji donosi uzvišeno iskustvo luksuza u zemlju“, rekao je predsednik za Bliski Istok, Afriku i Tursku kompanije Hilton. „Radujemo se što ćemo dočekati goste u ovom izvanrednom hotelu, koji će bez sumnje biti jedna od najprestižnijih znamenitosti Kuvajta".

Cene soba počinju od 585 dolara po noći, dok apartmani koštaju oko 1.135 dolara po noći.

Luxury Experience